Ana SayfaDizilerSurvivor 2021'in Şampiyonu Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2021’in Şampiyonu Belli Oldu!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021, Ünlüler Gönüllüler büyük finali büyük heyecana neden oldu. 25 Haziran Cuma Survivor Türkiye final koltuğunda İsmail Balaban ile Poyraz oturdu. Bu iki isim için canlı yayında SMS oylaması yapıldı. Büyük bir merakla beklenen oylama sonucunda sezonu birinci olarak bitiren isim açıklandı. Survivor 2021’in şampiyonu belli oldu. Survivor 2021’in şampiyonu kim oldu?

Survivor 2021 Gönüllüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021 Ünlüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021’in Şampiyonu Belli Oldu!

Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen Survivor 2021’nin şampiyon belli oldu. Ocak ayında başlayan Survivor 2021, Ünlüler Gönüllüler formatı ile izleyicisini ekranına kilitlemeyi başardı. İstanbul’da canlı yayınla ekrana gelen Survivor’da son ikiye kalan İsmail Balaban ile Poyraz arasında SMS oylaması yapıldı.

Altı aylık mücadele sonunda finale kalmayı başaran İsmail Balaban ile Poyraz, arasındaki oylama, sezonu birinci olarak bitiren ismi belirledi. Acun Ilıcalı, canlı yayında Survivor 2021’in şampiyonunun kim olduğunu açıkladı.

SURVİVOR 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Survivor 2021’in büyük finalde iki yarışmacı arasında geçen şampiyonluk mücadelesi büyük heyecana neden oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde Ocak ayında başlayan Survivor 2021 macerasında finale kalan İsmail Balaban ile Poyraz oldu. Ünlüler takımından İsmail Balaban ve Gönüllüler takımından Yiğit Poyraz için kullanılan SMS oylarının sonucu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

İzleyicilerin SMS oylaması sonucunda Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban oldu.

SURVİVOR 2021’İN ŞAMPİYONU İSMAİL BALABAN OLDU!

Survivor 2021'in Şampiyonu Belli Oldu

SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEDİ?

Acun Ilıcalı, büyük finali muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi. Büyük finale, elenen yarışmacılar, yarışmacıların aileleri ve Survivor 2021’e emek veren herkes katıldı.

Survivor Türkiye büyük finalinde bu sezonun yarışmacılarına kritik bir soru soruldu. Acun Ilıcalı, canlı yayına gelen Survivor 2021 yarışmacılarına “Kimin şampiyon olması için oy atarsanız, kimi desteklersiniz?” diye sordu. Ünlüler Gönüllüler takımında yer alan otuz yarışmacıdan on yedisi Poyraz derken on üçü İsmail Balaban’ın ismini verdi.

Oylama sonucunda ise en çok oyu alan İsmail Balaban, Survivor 2021’in şampiyonu oldu. Efendiliğiyle izleyicinin sevgisini kazanan İsmail, bileğinin hakkıyla şampiyon olarak, büyük ödülün de sahibi oldu.

Survivor 2021 Haftanın Dokunulmazlığını Kim Aldı? Haftanın Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler