Ana SayfaDizilerKalp Yarası 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit'ten Kötü Haber Geliyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit’ten Kötü Haber Geliyor!

Atv’nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, Baha’yı güvenli bir yerde saklamak için Vedia’dan yardım istiyor. Hande, Ayşe’yi rezil etmek için bir haber yayınlatıyor. Ferit, Ayşe’yi takip ediyor. Baha, Ferit’i Ayşe’yi öperken görüyor. Ferit’e, Fırtına üzerinden tuzak kuruyor. Kalp Yarası 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit’ten kötü haber geliyor.

 2021 Pazartesi Dizileri

Ferit’ten Kötü Haber Geliyor!

Kalp Yarası 7. bölüm 1. fragmanında; Konağa, Ferit’ten kötü bir haber geliyor. O sırada içeri Ayşe giriyor ve ne olduğunu soruyor. Azade, Ayşe’nin üzerine yürüyüp onun lanetiyle geldiğini ve o geldikten sonra yüzlerinin gülmediğini, ondan ne zaman kurtulacaklarını soruyor.

İşte Kalp Yarası 7. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1424842904825171968

KALP YARASI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Ferit’in çağırdığı yere gitmek için konaktan çıkıyor. Karşısında Baha’yı yaralı bir şekilde görüyor. Onu hemen konağın önünden uzaklaştırdıktan sonra Vedia’yı arıyor. Ondan, kendisine bir ev bulmasını istiyor.

Oda, önceden yaşadığı eski evin adresini veriyor. Hande, Ayşe ile Baha’yı adım adım takip ediyor ve gazetecilere haber verip konağın önünde beklemeye başlıyor. Azade’ye hemen gazeteden haber geliyor ve bu haberi kimin verdiğini öğreniyor.

Hande’yi, kapının önünde görüyor ve onun ne yapmak istediğini anladığını söyleyip ona tokat atıyor. Bunu yaparak Ayşe’ye değil kendi soy adına leke sürdüğünü söylüyor. Hande, gözleriyle görmesi için Azade’yi o eve götürüyor.

Azade, orada kimseyi bulamıyor. Ferit, Ayşe’nin sürprizine gelmediği için üzülüyor. Haber yayınlanıyor. Ferit, karısının böyle çirkin bir yakıştırmaya maruz kaldığı için çok öfkeleniyor ve bunu annesinin yaptığını düşünüyor.

Eve gelip annesinin kalbini kırıyor. Ayşe’ye ise inandığını söyleyip neler olduğunu anlatmasını istiyor. O ise, Ferit’e gerçekleri anlatamıyor. Baha, gece konağa girip oradan beraber gitmek istediğini söylüyor.

Ayşe, kocasıyla severek evlendiğini söylese de Baha’yı inandıramıyor. Ferit, Ayşe’yi takip ediyor. Ayşe, onun kendisini takip ettiğini anlıyor. Konuşurken Ferit, Ayşe’yi öpüyor.

Baha, o anları gözleriyle görüyor ve Ferit’in hayatta en önem verdiği atının yanına gidip ona bir iğne vuruyor. Ferit, Fırtına’yla gezmeye çıkıyor. Ancak Fırtına’yı durduramıyor.

 Kalp Yarası 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit Gerçekten Birbirlerine…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler