Ana SayfaDizilerKalp Yarası 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit Gerçekten Birbirlerine...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit Gerçekten Birbirlerine Aşık Oluyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 6. yeni bölümüyle 9 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande, Ayşe ile Ferit’ı ayırmak için her yolu dener. Onları ayırmaya çalışırken Azade’nin tepkisiyle karşılaşır ve ondan tokat yer. Ayşe, Baha’yı güvenli bir yerde saklar. Ferit, yaptığı sürprizi görmek için Ayşe’nin gelmemesine üzülür. Kalp Yarası 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe ile Ferit, gerçekten birbirlerine aşık oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ayşe İle Ferit Gerçekten Birbirlerine Aşık Oluyor!

Kalp Yarası 6. bölüm 2. fragmanında; Azade, oğlunun Ayşe’yle formalite bir evlilik yaptığını öğreniyor. Ayşe, Ferit’e aşık olduğunu anlıyor ve ondan karşılık bekliyor. Aynı şekilde Ferit’de, Ayşe’nin kendisine aşık olduğundan emin olmak istiyor.

İşte Kalp Yarası 6. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1423726047326085123

KALP YARASI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’nin konuşmalarından ve tepkisinden onun kendisini Hande’den kıskandığını anlar. Ayşe’nin, ayrılma fikrini kabul etmez ve onu zorla konağa götürür. İkilinin tartışmasını herkes duyar.

Ferit, Hüseyin’in ihaleyi iki kat daha fazla bir fiyata aldığını öğrenir. Toplantıda ona bunun hesabını sorar. Yaman ise, Hüseyin’e arka çıkıp fiyatı daha sonra yarıya indirdiğini söyleyip onun gözüne girmeye çalışır.

Baha kendisini yaralayıp hastaneye kaldırılır. Hande, onu bulup hastaneden kaçmasına yardım eder. Baha, Ayşe’yi arayıp yurt dışına kaçacağını söyler. Her yıl düzenlenen mezuniyet partisine Ferit, Ayşe’yi gitmeye razı eder.

Onlar giderken Azade, Ayşe’ye bir inci kolye hediye eder. Hande, partiye gitmeye hazırlanırken annesi onun gitmesine engel olmaya çalışır. Ama Hande, annesine gitmeyeceğini söyleyip partiye gider.

Orada içkiyi fazla kaçırıp sahneye çıkıp şarkı söyler. Daha sonra Ferit’in kendisini çok sevdiğini söyler. Ferit, onu sahneden indirdiği anlarda Ayşe, salonu terk eder. Böyle olunca Ferit, bir kez daha Ayşe’nin kendisini Hande’den kıskandığını sevmeye başladığını anlar.

Ertesi gün Ayşe’nin sevdiği çiçekleri bağ evine kendi elleriyle dikip onu oraya davet eder. Ayşe, Ferit’in verdiği konuma gitmek üzereyken Baha’yla karşılaşır. Baha, yaralı bir şekilde Ayşe’nin kollarına yığılır. Ayşe, Fenit’e söz verdiği yere gidemez.

 Kalp Yarası 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Baha’yı Sakladığı Ortaya Çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler