Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada'nın Sakladığı Yüzük Bora'nın Eline...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada’nın Sakladığı Yüzük Bora’nın Eline Geçiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 8. yeni bölümüyle 10 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ada, Tuğçe’nin isteği üzerine tekrar şirkette çalışmaya başlar. Bora, bu duruma karşı çıkar. Ama Ada’nın şirkete dönmesiyle işler çığırından çıkar. Bora’nın karşısına istemediği bir rakip gelir. Baht Oyunu 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada’nın sakladığı yüzük, Bora’nın eline geçiyor.

Salı Dizileri 2020

Ada’nın Sakladığı Yüzük Bora’nın Eline Geçiyor!

Baht Oyunu 8. bölüm 2. fragmanında; Ada’nın, Bora’nın odasında düşürdüğü yüzük başına bela oluyor. Ne kadar saklarsa saklasın en sonunda kaybediyor. Yüzük, Elif’in oyuncağının başında çıkıyor. Bora, yüzüğü bulduğu anlarda Ada, ne yapacağını bilemiyor.

İşte Baht Oyunu 8. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Bora, Selin’in bir beyaz evlilik yaptığını zanneder. Ali’nin de ondan hoşlandığını bildiği için Ada’ya bir an önce Selin’in gerçeği ona anlatmasını ister. Yoksa, bu yalana daha fazla ortak olmadığını söyler.

Ada, Celal’le şirkette karşılaşır ve onu Selin’den dolayı tanıdığı yalanını uydurur. Celal’e de, şirkette Rüzgar’la evli olduklarını kimsenin bilmediğini, şirketin evli çifti birlikte çalıştırmak istemediğini söyler.

Ada’nın sözlerine inanan Celal, yinede onların peşini bırakmaz. Evlerinde onların düğün fotoğraflarının olmadığını görür. Ada, paraları olmadığı için fotoğraf çektiremedikleri yalanını uydurur.

Onların durumuna acıyan Celal, Rüzgar ile Ada’yı fotoğrafçıya götürüp fotoğraf çektirir. Bora, burs verdiği üniversitede konuşma yapmaya gider. Ada’nın da o üniversiteyi bitirdiği için onu da yanında götürür.

Konuşma yaparken kürsüyü ona bırakıp Ada’ya konuşma yaptırır. Okuldan mezun olamayan Ada, yalanları içinde boğulur. Bora, Ada’yı ağlarken bulur. Ada, işi bıraktığını söyler.

Bora, neden Ada’nın birden işi bırakmak istediğini anlayamaz. İş aramaya başlayan Ada, bir restoranda garson olarak işe başlar. Bora, müşterilerini o restorana yemeğe götürür. Tuğçe, Ada’yı orada görünce onu üzmek için elinden geleni yapar.

Ada da, Tuğçe’nin üzerine bir bardak su döküp ondan intikamını alır. Bora, Ada’nın yanına gider ve ona hediye ettiği kalemle onun sipariş aldığını görür. Ada’ya, o kalemle mi sipariş aldığını, bu iş için mi hayallerinden vazgeçtiğini sorar.

Tüm cesaretini toplayan Ada, Bora’ya gerçekleri itiraf etmek ister. Bakalım Ada, Bora’ya söylediği yalanları itiraf edebilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler