Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra'nın Kıskanması Ozan'ın Hoşuna...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra’nın Kıskanması Ozan’ın Hoşuna Gidiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 8. yeni bölümüyle 13 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Esra, Ozan’ı Çağla’dan kıskanmaya başlar. Ozan, Esra’nın hastaneye gelmediğini düşünüp kahır eder. Zümrüt, Çağla’yı oğluna eş olarak seçip eve yemeğe davet eder. Esra, onları görüp kıskanır. Ama Ozan, bunu anlar. Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra’nın kendisini kıskanması Ozan’ın hoşuna gidiyor.

Cuma Dizileri 2020

Esra’nın Kıskanması Ozan’ın Hoşuna Gidiyor!

Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Esra’yı evine bırakmak istiyor. Esra, ısrarla Ozan’a, Çağla’yla aralarında bir şey olup olmadığını soruyor. Ozan, Esra’yı eve bırakana kadar ona cevap vermiyor. Bıraktıktan sonra Çağla’yla aralarında bir şey olmadığını söylüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, sabaha kadar Ozan’ın başında durur. Ancak, sabah Çağla gelinde oradan ayrılmak zorunda kalır. Ozan, sabaha kadar başında duranın Çağla olduğunu sanar. Esra’da, kimseye bir şey söylenmesini istemez.

Hastaneden eve çıkan Ozan’ın evine yiyecekleri ayarlanması için Esra görevlendirilir. Listede olmasa da Esra, onun hastalanınca mandalina yediğini bilip alır. Yiyecekleri ve içecekleri ayarladıktan sonra yorulan Esra, kendisine bir kahve yapmak ister.

Onu da üzerine döker ve kurutmak için uğraşır. O sırada Ozan ile Çağla, içeri girer. Ozan, Esra’yı dolabına saklanmış bir vaziyette bulur. Esra, durumunu açıklar. Ancak Ozan, onun kendisini kıskandığını düşünür.

Ozan, Esra’dan ikinci kez onun kendisine aşık olmadığını duyar. Zümrüt ile Menekşe, mahallenin vakfının başkanlık yarışına girer. Her ikisi de başkanlığı kazanmak için elinden geleni yapar. Zümrüt, mahalleliye bilezik vaat edince işler karışır.

Ozan’ın Esra, için hastanelik olduğunu öğrenin Zümrüt, şirkete gider. Orada Çağla’yı görüyor ve onu eve yemeğe davet eder. Esra, onun Ozan’ın evine gideceğini Ozan’dan öğrenip komplo kurar.

Ozan, kurulan komploların Esra’nın yaptığını anlar. Ama Esra, bunu inkar eder. Ozan, Çağla’ya, annesinin yaptıklarından sonra onunla arkadaş olduğunu yineler. Ama Esra, Çağla’nın, özel bir işi olduğunu öğrenir. Ozan’ın da özel bir iş için şirketten ayrıldığını görür.

Taksiye binen Esra, Ozan’ın arabasının peşinden gidip onu Çağla’yla baş başa göreceğini umar. Ama Ozan’a yakalanır. Ozan, üniversiteden hocasıyla oraya kafa dinlemeye geldiğini öğrenen Esra, çok bozulur.

Ozan’ın hocası Esra ile Ozan’ı, baş başa bırakır. Esra, gitmek istese de Ozan, onun neden kendisini takip edip oraya geldiğini sorar.

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Köşeye Sıkışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler