Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Köşeye Sıkışıyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Köşeye Sıkışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, Ozan’ı Çağla’dan kıskanmaya başlıyor. Ozan, Esra’nın hastaneye gelmediğini düşünüp kahır ediyor. Zümrüt, Çağla’yı oğluna eş olarak seçip eve yemeğe davet ediyor. Esra, onları görüp kıskanıyor. Ama Ozan, bunu anlıyor. Esra, köşeye sıkışıyor.

Cuma Dizileri 2020

Esra Köşeye Sıkışıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esra, sabaha kadar Ozan’ın başında duruyor. Ancak, sabah Çağla gelinde oradan ayrılmak zorunda kalıyor. Ozan, sabaha kadar başında duranın Çağla olduğunu sanıyor. Esra’da, kimseye bir şey söylenmesini istemiyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneden eve çıkan Ozan’ın evine yiyecekleri ayarlanması için Esra görevlendiriliyor. Listede olmasa da Esra, onun hastalanınca mandalina yediğini bilip alıyor. Yiyecekleri ve içecekleri ayarladıktan sonra yorulan Esra, kendisine bir kahve yapmak istiyor.

Onu da üzerine döküyor ve kurutmak için uğraşıyor. O sırada Ozan ile Çağla, içeri giriyor. Ozan, Esra’yı dolabına saklanmış bir vaziyette buluyor. Esra, durumunu açıklıyor. Ancak Ozan, onun kendisini kıskandığını düşünüyor.

Ozan, Esra’dan ikinci kez onun kendisine aşık olmadığını duyuyor. Zümrüt ile Menekşe, mahallenin vakfının başkanlık yarışına giriyor. Her ikisi de başkanlığı kazanmak için elinden geleni yapıyor. Zümrüt, mahalleliye bilezik vaat edince işler karışıyor.

Ozan’ın Esra, için hastanelik olduğunu öğrenin Zümrüt, şirkete gidiyor. Orada Çağla’yı görüyor ve onu eve yemeğe davet ediyor. Esra, onun Ozan’ın evine gideceğini Ozan’dan öğrenip komplo kuruyor.

Ozan, kurulan komploların Esra’nın yaptığını anlıyor. Ama Esra, bunu inkar ediyor. Ozan, Çağla’ya, annesinin yaptıklarından sonra onunla arkadaş olduğunu yineliyor. Ama Esra, Çağla’nın, özel bir işi olduğunu öğreniyor. Ozan’ın da özel bir iş için şirketten ayrıldığını görüyor.

Taksiye binen Esra, Ozan’ın arabasının peşinden gidip onu Çağla’yla baş başa göreceğini umuyor. Ama Ozan’a yakalanıyor. Ozan, üniversiteden hocasıyla oraya kafa dinlemeye geldiğini öğrenen Esra, çok bozuluyor.

Ozan’ın hocası Esra ile Ozan’ı, baş başa bırakıyor. Esra, gitmek istese de Ozan, onun neden kendisini takip edip oraya geldiğini soruyor.

 Aşk Mantık İntikam 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Başkanlık Yarışını Kim Kazanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler