Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat'ı Yıldırmak İçin Her...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’ı Yıldırmak İçin Her Yolu Deniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 9. yeni bölümüyle 9 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;Naz, Fırat’dan intikam almak için önce onunla evlenmeye razı olur. Daha sonra da nikah masasında evlenmeyi ret eder. Fırat, Naz’dan özür dileyip kendisini af etmesini ister. Naz ise, onu bir daha görmek istemediğini söyler. Fırat, Naz’ın gönlünü alana kadar işten ayrılmak istemez. Aşkın Tarifi 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz, Fırat’ı yıldırmak için her yolu deniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Naz Fırat’ı Yıldırmak İçin Her Yolu Deniyor!

Aşkın Tarifi 9. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Naz’ın yanında çalışmaktan vazgeçmiyor. Naz ise, onu yıldırmak için Asuman’ı bile karşısına getiriyor. İkili birbiriyle inatlaşıyor. Taylan, ikiliyi ayırmak için yeni planlar düşünmeye başlıyor.

İşte Aşkın Tarifi 9. bölüm 2. fragmanı…

 

AŞKIN TARİFİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Naz, Sultan’ın sözlerinden sonra iyice içine kapanır. Babası onun bir şeye üzüldüğünü anlayıp konuşur. Öte yandan Fırat, gözlerini açtığında yatağında Asuman’ı görür. Hemen onu odasından kovar. Ancak durumu Sultan öğrenince Asuman’ın saçını başını yolar.

Naz, babasıyla konuşmasından sonra hemen Taylan’la buluşup ona nişan yüzüğünü geri verir ve dışarı çıkarken Asuman’la karşılaşır. Onun da Taylan’ın madurlarından biri olduğunu anlar. Fırat, Naz’ın Taylan’dan ayrıldığını öğrenir öğrenmez ona gerçekleri anlatmak ister.

Ancak Naz’dan aşk itirafı gelince söyleyeceğini de unutur. Taylan, Asuman’ın nikah masasında terk ettiği nişanlısının Fırat olduğunu öğrenir öğrenmez hemen onu programına çıkartır. Feza, özellikle Naz’ın programı izlemesini sağlar.

Fırat, Asuman’la konuşup artık ona karşı bir şey hissetmediğini söyler. Şebnem’den Taylan’ın programına Asuman’ın çıkacağını öğrenen Fırat, Naz öğrenmeden ona gerçekleri anlatmak için evine gider. Ama geç kalır. Naz, gerçekleri öğrenir.

Ertesi gün Fırat, gözünü açtığında yanında Naz’ı görür. İkili hemen evlenmeye karar verir. Hazırlıklar büyük bir hızla başlar. Asuman, son ana kadar Fırat’ı geri kazanmanın yollarını dener. Ama başarılı olamaz.

Nikah kıyılırken sıra Naz’ın cevabına gelir. Naz, önce Fırat’ın kulağına bir şey fısıldar. Sonra da memura ‘Hayır’ cevabını verir.

 Aşkın Tarifi 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Her Şeye Rağmen İşini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler