Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Her Şeye Rağmen İşini...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Her Şeye Rağmen İşini Bırakmıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Fırat’ı sevdiğini anlayıp Taylan’dan ayrılıyor. Taylan, Asuman’ı programına konuk ediyor. Fırat, Naz öğrenmeden durumu kendisi anlatmak istiyor. Ancak geç kalıyor. Naz, Fırat’a gidip onu affettiğini söylüyor. İkili hemen düğün hazırlıklarına başlıyor. Naz, nikah masasında Fırat’ı terk ediyor. Aşkın Tarifi 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, her şeye rağmen işini bırakmıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat Her Şeye Rağmen İşini Bırakmıyor!

Aşkın Tarifi 9. bölüm 1. fragmanında; Naz, Fırat’dan intikam almak için önce onunla evlenmeye razı oluyor. Daha sonra da nikah masasında evlenmeyi ret ediyor. Fırat, Naz’dan özür dileyip kendisini af etmesini istiyor. Naz ise, onu bir daha görmek istemediğini söylüyor. Fırat, Naz’ın gönlünü alana kadar işten ayrılmak istemiyor.

İşte Aşkın Tarifi 9. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naz, Sultan’ın sözlerinden sonra iyice içine kapanıyor. Babası onun bir şeye üzüldüğünü anlayıp konuşuyor. Öte yandan Fırat, gözlerini açtığında yatağında Asuman’ı görüyor. Hemen onu odasından kovuyor. Ancak durumu Sultan öğrenince Asuman’ın saçını başını yoluyor.

Naz, babasıyla konuşmasından sonra hemen Taylan’la buluşup ona nişan yüzüğünü geri veriyor ve dışarı çıkarken Asuman’la karşılaşıyor. Onun da Taylan’ın madurlarından biri olduğunu anlıyor. Fırat, Naz’ın Taylan’dan ayrıldığını öğrenir öğrenmez ona gerçekleri anlatmak istiyor.

Ancak Naz’dan aşk itirafı gelince söyleyeceğini de unutuyor. Taylan, Asuman’ın nikah masasında terk ettiği nişanlısının Fırat olduğunu öğrenir öğrenmez hemen onu programına çıkartıyor. Feza, özellikle Naz’ın programı izlemesini sağlıyor.

Fırat, Asuman’la konuşup artık ona karşı bir şey hissetmediğini söylüyor. Şebnem’den Taylan’ın programına Asuman’ın çıkacağını öğrenen Fırat, Naz öğrenmeden ona gerçekleri anlatmak için evine gidiyor. Ama geç kalıyor. Naz, gerçekleri öğreniyor.

Ertesi gün Fırat, gözünü açtığında yanında Naz’ı görüyor. İkili hemen evlenmeye karar veriyor. Hazırlıklar büyük bir hızla başlıyor. Asuman, son ana kadar Fırat’ı geri kazanmanın yollarını deniyor. Ama başarılı olamıyor.

Nikah kıyılırken sıra Naz’ın cevabına geliyor. Naz, önce Fırat’ın kulağına bir şey fısıldıyor. Sonra da memura ‘Hayır’ cevabını veriyor.

Aşkın Tarifi 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’ı Nikah Masasında Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler