Ana SayfaDizilerBaş Belası 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı'nın Başı Büyük Belaya Giriyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı’nın Başı Büyük Belaya Giriyor!

Atv’nin pazar günleri yayınlanan Baş Belası dizisinin yayın günü değişti. Sevilen dizi bundan sonra cuma günleri ekrana gelecek. Dizi 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahin, kaçırılan İpek’i onun verdiği ip uçları sayesinde kurtarıyor. Nazlı, dedektifçilik yaparken gizlice girdiği evde bir cesetle karşılaşıyor. Baş Belası 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazlı’nın başı büyük belaya giriyor.

Cuma Dizileri 2020

Nazlı’nın Başı Büyük Belaya Giriyor!

Baş Belası 8. bölüm 1. fragmanında; Nazlı, cinayet zanlısı olarak göz altına alınıyor. Onun tutuklanması cinayet silahının üzerindeki parmak izlerine kalıyor. Silahda, Nazlı’nın parmak izleri çıkınca işler karışıyor. Şahin İpek’e, kardeşinin katillerini bulmadan içindeki ateşin sönmeyeceğini söylüyor.

İşte Baş Belası 8. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1421944073561251841

BAŞ BELASI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şantaj çetesi Şahin’in elindeki anahtarı aldığını zannedip Şahin’in arabasının üzerine kurşun yağdırıyor. Şahin, saldırıdan yara almadan kurtuluyor. Öte yandan çete İpek’i kaçırıyor. İpek, yolda götürüldüğü yerde gördüğü simgeleri ezberliyor.

Çetenin başı Şahin’i ele geçirmek için İpek’i kullanıyor. Şahin’i arayıp İpek’in ellerinde olduğunu gösteriyorlar. İpek, Şahin’le konuşurken konuşmalarının arasına köy, ıhlamur ağacı ve pikniklik alan gibi sözler ediyor.

Şahin, İpek’in konuşmalarından onun nerede tutulduğunu anlıyor. Adamları etkisiz hale getirip İpek’i onların elinden kurtarıyor. Şahin, eğer İpek’i kurtarmasaydı çete tarafından öldürülecekti.

Bunu anlayan İpek, Şahin’e minnettar kalıyor. Gerçek anahtarı vermeyen Şahin, onu üzerinde taşımak istemiyor ve çok güvendiği bir kişiye emanet etmeyi düşünüyor. Görkem, Şahin’i akşam yemeğe davet ediyor.

Yener, Mehmet amirle konuşup Şahin’i affettiğini ve görevine geri dönmesini istediğini söylüyor. Bu duruma Şahin, çok şaşırıyor. Emniyette bir köstebeğin olduğunu anlayan Şahin, onun kim olduğunu bulmak için herkesi gözlemliyor.

Nazlı, ikinci işini de alıyor. Kocası tarafından aldatılan kadın Nazlı’dan kocası ile sevgilisinin çocuğunu yurt dışına kaçıracaklarını anladığını ve bunun için delil toplamasını istiyor. Nazlı, çilingir çağırıp adamın sevgilisiyle yaşadığı eve giriyor.

Orada masanın üzerinde bulduğu biblonun yerini değiştiriyor. Daha sonra bir cesetle karşılaşıyor ve hemen İpek’i arayıp yardım istiyor.

Baş Belası 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin Emniyette Köstebek Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler