Ana SayfaDizilerBaş Belası 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin Emniyette Köstebek Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin Emniyette Köstebek Olduğunu Anlıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baş Belası, 7. yeni bölümüyle 1 ağustos pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin, tekrar işine geri döner. İpek, onun gelmesine çok sevinir. Yener, Şahin’in her taşın altından çıkmasına rahatsız olur. Şahin, artık İpek’in fikirlerine önem vermeye başlar. Baş Belası 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahin, emniyette bir köstebek olduğunu anlıyor.

Pazar Dizileri 2020

Şahin Emniyette Köstebek Olduğunu Anlıyor!

Baş Belası 7. bölüm 2. fragmanında; Şahin, emniyette bir köstebek olduğunu anlıyor ve bu sırrı sadece İpek’le paylaşıyor. Yener müdür, şantaj çetesinin emriyle Şahin’in emniyete geri gelmesini kabul ediyor. Psikolog Görkem’in aklını karıştırıyor. İpek, Görkem’in babasının yerine Şahin’i koyduğunu psikologdan öğreniyor.

İşte Baş Belası 7. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1420849445470711809

BAŞ BELASI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Yener’le kavga eden Şahin’i İpek’ten terapi almak şartıyla işine devam etmesini ister. Aksi taktirde görevini bırakması gerektiğini söyler. Yener müdür, Mehmet’in bu kararına karşı çıkar. Onu emniyetten kovması gerektiğini söyler.

İpek, Şahin’le geçmişi hakkında konuşmak ister. Ama Şahin, her seferinde İpek’ten kaçar. En sonunda Mehmet amirin yanına gidip istifasını verir. İpek’te Mehmet amir de Şahin’in, şantaj çetesinin peşine düşeceğini bilir.

Üst üste aynı mahallede iki tane cinayet işlenir. İpek, Şahin’in ekibiyle birlikte mahalleye gidip araştırma yapar. Mahallede tecavüze uğrayan bir kadının dışlandığını ve en sonunda intihar ettiğini öğrenen İpek, olayı araştırır.

Araştırınca intihar eden kadını mahalleden kovan dışlayan esnafın öldürülen kişiler olduğunu anlar. En sonunda cinayeti işleyen kişi bulunur. Katil, intihar eden kadının kızı çıkar. Genç kız, annesine yapılanların intikamını almak için cinayet işlediğini itiraf eder.

Şantaj çetesi, anahtarın peşine düşer. Yener müdürü de çete sıkıştırır. Şahin’i gözünün önünden ayırmamasını ve anahtarı 24 saat içinde bulup getirmesini ister. Çete Şahin’e bir not bırakır. Ondan verilen adrese anahtarı teslim etmesi istenir.

İpek, Şahin’in ne yaptığını anlar. Hemen, onun telefon sinyallerinden yerini buldurup peşinden gider. İpek, Şahin’in telefonuna ve kendisine ilettiği nota ulaşır. Onu ararken birileri tarafından bayıltılıp etkisiz hale getirilir.

Şahin ise, anahtarı verdirip alan kişinin peşine düşer. Ancak, çetenin başka üyelerinin tuzağına düşer. Arabasıyla kaza yapar.

 Baş Belası 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İşine Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler