Ana SayfaDizilerBaş Belası 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İşine Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İşine Geri Dönüyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baş Belası, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahin, görevinden istifa edip çetenin peşine tek başına düşüyor. İpek, Şahin’in ekibiyle birlikte üst üste işlenen cinayeti çözüyor. Şahin, anahtarı vermek için çetenin adamlarıyla buluşuyor. Ancak, onların tuzağına düşüyor. Baş Belası 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahin işine geri dönüyor.

Pazar Dizileri 2020

Şahin İşine Geri Dönüyor!

Baş Belası 7. bölüm 1. fragmanında; Şahin, tekrar işine geri dönüyor. İpek, onun gelmesine çok seviniyor. Yener, Şahin’in her taşın altından çıkmasına rahatsız oluyor. Şahin, artık İpek’in fikirlerine önem vermeye başlıyor.

İşte Baş Belası 7. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1419407358527221761

BAŞ BELASI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Yener’le kavga eden Şahin’i İpek’ten terapi almak şartıyla işine devam etmesini istiyor. Aksi taktirde görevini bırakması gerektiğini söylüyor. Yener müdür, Mehmet’in bu kararına karşı çıkıyor. Onu emniyetten kovması gerektiğini söylüyor.

İpek, Şahin’le geçmişi hakkında konuşmak istiyor. Ama Şahin, her seferinde İpek’ten kaçıyor. En sonunda Mehmet amirin yanına gidip istifasını veriyor. İpek’te Mehmet amir de Şahin’in, şantaj çetesinin peşine düşeceğini biliyor.

Üst üste aynı mahallede iki tane cinayet işleniyor. İpek, Şahin’in ekibiyle birlikte mahalleye gidip araştırma yapıyor. Mahallede tecavüze uğrayan bir kadının dışlandığını ve en sonunda intihar ettiğini öğrenen İpek, olayı araştırıyor.

Araştırınca intihar eden kadını mahalleden kovan dışlayan esnafın öldürülen kişiler olduğunu anlıyor. En sonunda cinayeti işleyen kişi bulunuyor. Katil, intihar eden kadının kızı çıkıyor. Genç kız, annesine yapılanların intikamını almak için cinayet işlediğini itiraf ediyor.

Şantaj çetesi, anahtarın peşine düşüyor. Yener müdürü de çete sıkıştırıyor. Şahin’i gözünün önünden ayırmamasını ve anahtarı 24 saat içinde bulup getirmesini istiyor. Çete Şahin’e bir not bırakıyor. Ondan verilen adrese anahtarı teslim etmesi isteniyor.

İpek, Şahin’in ne yaptığını anlıyor. Hemen, onun telefon sinyallerinden yerini buldurup peşinden gidiyor. İpek, Şahin’in telefonuna ve kendisine ilettiği nota ulaşıyor. Onu ararken birileri tarafından bayıltılıp etkisiz hale getiriliyor.

Şahin ise, anahtarı verdirip alan kişinin peşine düşüyor. Ancak, çetenin başka üyelerinin tuzağına düşüyor. Arabasıyla kaza yapıyor.

Baş Belası 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’ten Terapi Almak Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler