Ana SayfaDizilerBaş Belası 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek'ten Terapi Almak Zorunda...

İlgili Postlar

Baş Belası 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’ten Terapi Almak Zorunda Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası, 5. yeni bölümüyle 19 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin, Yener müdürle kavgaya tutuşur. Onun bu davranışı işini tehlikeye sokar. Şantaj çetesi kayıp anahtarın peşine düşer. İpek’in evine biri girip anahtarı arar. Şahin ile İpek, yeni bir cinayeti çözmek için kolları sıvar. Baş Belası 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahin, İpek’ten terapi almak zorunda kalıyor.

Pazar Dizileri 2020

Şahin İpek’ten Terapi Almak Zorunda Kalıyor!

Baş Belası 5. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, Şahin’i yanına çağırıp ona iki seçeneği olduğunu, ya silahını rozetini bırakıp gitmesini yada, İpek’ten terapi almasını söylüyor. İşini bırakmak istemeyen Şahin, İpek’ten terapi almayı kabul ediyor. Ama onu çok zorluyor. Ona, herkesi bozuk bir eşya girip görüp tamir edemeyeceğini kabullenmesini istiyor.

İşte Baş Belası 5. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1415761149426024451

BAŞ BELASI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, emniyetten kovulacağını düşünüp Şahin’le konuşmak ister. Onun kendisiyle konuşmamasıyla eşyalarını toplamaya koyulmak ister. Şahin, bir cinayet haberi alıp olay yerine gider.

İpek, oraya gidip Şahin’e tutanağı değiştirdiğini öğrendiğini söyler. Karı koca elleri kolları bağlanmış bir şekilde öldürülür. Kadının tek ayakkabısının olmaması Şahin’i kız kardeşinin ölümünü sorgulamasına neden olur.

Onun katilinin yanına gider. Adam, kendisinin suçsuz olduğunu yineler. İpek, Şahin’nin suçsuz bir adamı içeri atmış olabileceğini benzer cinayetin bir çete işi olduğunu düşünmeye başlar.

Hapiste yatan adamın birlikte olduğu kadının evini bulan İpek onunla konuşmaya gider. Kadının oğlu, ölen kişilerin kavgalı olduğu mimarın yanında çalışan kişi çıkar. İpek, onu görür görmez tuvalete gitme bahanesiyle odaları karıştırır ve ölen kadının ayakkabısının tekini bulur.

Ama yakalanıp başından yaralanıp etkisiz hale getirilir. Şahin, İpek’in o eve gitmiş olabileceğini düşünür. Kadınla konuşmaya giden Şahin içeri alınmaz. Bahçedeki ayak izlerinden İpek’in içeride olabileceğini anlar.

Cinayeti işleyen çocuk yakalanır. Şahin İpek’i baygın halde bulup oradan çıkartır. Cinayeti işleyen çocuk, hapishanedeki babasıyla hapisten kurtulmak böyle bir plan yaptığını itiraf eder.

Umut, İpek’le konuştuktan sonra Şahin’e Yener müdürün kendisinden onu takip etmesini istediğini söyler. Şahin, sinirle Yener müdürün yakasına yapışıp onu yumruklamaya başlar.

Baş Belası 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin’in İşi Tehlikeye Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler