Ana SayfaDizilerKazara Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şimal Son Anda Boşanmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şimal Son Anda Boşanmaktan Vazgeçiyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kazara Aşk, 5. yeni bölümüyle 29 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Civan, izinsiz otel sahibinin arabasını alınca Şimal’le birlikte nezarete düşer. Şimal Kenan ile konuşur. Civan, formalite evlilik yaptığına Nazlı’yı inandırır. Nazlı, Civan’ı sadakat testinden geçirir. Ama olanları Tahsin görür. Tahsin’in yeni kararı işleri karıştırır. Kazara Aşk 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şimal, son anda boşanmaktan vazgeçiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Şimal Son Anda Boşanmaktan Vazgeçiyor!

Kazara Aşk 5. bölüm 1. fragmanında; Şimal, Civan’a babasının ondan ayrılmasını istediğini söylüyor. Neval, Şimal’in oğlundan ayrılacağını öğrenince sevinçten göbek atıyor. Nazlı da bu durumu öğreniyor. Şimal, boşanmaktan vazgeçtiğini açıkladığı anlarda Nazlı, geliyor. Onun gelmesiyle ortalık karışıyor.

İşte Kazara Aşk 5. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Civan ile Şimal, Ozan ile Vildan birlikte balayına gider. Ozan, Vildan’a uyku ilacı verip rahat bir nefes alır. Civan, herkesin uyumasını bekledikten sonra otel sahibinin arabasının anahtarını alıp depoya kapattıkları Kenan ile Nazlı’yı çıkartmaya gider.

Şimal’de onunla gelmek ister. Yolda ikili kavga etmeye başlar. Şimal, ormanlık alanda arabadan iner. Civan, bir süre gittikten sonra Şimal’i almaya geri döner. O sırada üç kişi Şimal’in önünü kesip onu rahatsız eder.

Civan’a gerek kalmadan Şimal, üç adamı da etkisiz hale getirir. Araba sahibi jandarmaya arabasının çalındığı haberini verir. Şimal ile Civan, araba kaçırma suçundan nezarete atılır. Aslı, erkenden Kenan ile Nazlı’yı depodan çıkartmaya Civan’ların evine gider.

Neyse ki, kimse bir şey anlamadan her ikisi de evden ayrılır. Şimal’in kardeşi çektikleri krediyi güvendiği bir arkadaşına kaptırır. Civan, Nazlı’yla konuşup ona gerçekleri babasına söylerse beş parasız kalacağını, bir kaç ay daha beklerse bu evlilik oyununu bitireceğini söyler.

Şimal, Kenan’la konuşup ayrılır. Kenan ile Nazlı’nın telefonları karışır. İkili buluşur. Kenan Nazlı’dan, Şimal’in Civan’la gerçekten evli olmadıklarını öğrenir. Nazlı, yinede Civan’ı testten geçirir.

Civan ile Şimal, yemeğe çıkar. Onların gittiği restorana Tahsin, dünürüyle birlikte gider. Orada bir kadının gelip Şimal’in karşısında Civan’la çok samimi olduğunu görür. Daha sonra Kenan’ın Şimal’i aldattığı kadın gelir. Şimal’e gerçekleri anlatmak ister.

Şimal, yüksek sesle onu çok sevdiğini ve onun kendisini aldattığını söylerken ailesi ve Civan’ın ailesi her şeyi duyar. Onlar Civan’ın Şimal’i aldattığını zanneder. Şimal’in babası kızını alıp eve götürür.

Tahsin oğullarını toplayıp, şirketi ilk evlenene vereceğini söylediğini ama bu kararından vazgeçtiğini, ilk torunu kim getirirse şirketi ona vereceğini söyler.

Kazara Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tahsin’in Yeni Kararı İşleri Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler