Ana SayfaDizilerKazara Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tahsin'in Yeni Kararı İşleri Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tahsin’in Yeni Kararı İşleri Karıştırıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kazara Aşk, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Civan, izinsiz otel sahibinin arabasını alınca Şimal’le birlikte nezarete düşüyor. Şimal Kenan ile konuşuyor. Civan, formalite evlilik yaptığına Nazlı’yı inandırıyor. Nazlı, Civan’ı sadakat testinden geçiriyor. Ama olanları Tahsin görüyor. Tahsin’in yeni kararı işleri karıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Tahsin’in Yeni Kararı İşleri Karıştırıyor!

Kazara Aşk 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Civan ile Şimal, Ozan ile Vildan birlikte balayına gidiyor. Ozan, Vildan’a uyku ilacı verip rahat bir nefes alıyor. Civan, herkesin uyumasını bekledikten sonra otel sahibinin arabasının anahtarını alıp depoya kapattıkları Kenan ile Nazlı’yı çıkartmaya gidiyor.

KAZARA AŞK 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şimal’de onunla gelmek istiyor. Yolda ikili kavga etmeye başlıyor. Şimal, ormanlık alanda arabadan iniyor. Civan, bir süre gittikten sonra Şimal’i almaya geri dönüyor. O sırada üç kişi Şimal’in önünü kesip onu rahatsız ediyor.

Civan’a gerek kalmadan Şimal, üç adamı da etkisiz hale getiriyor. Araba sahibi jandarmaya arabasının çalındığı haberini veriyor. Şimal ile Civan, araba kaçırma suçundan nezarete atılıyor. Aslı, erkenden Kenan ile Nazlı’yı depodan çıkartmaya Civan’ların evine gidiyor.

Neyse ki, kimse bir şey anlamadan her ikisi de evden ayrılıyor. Şimal’in kardeşi çektikleri krediyi güvendiği bir arkadaşına kaptırıyor. Civan, Nazlı’yla konuşup ona gerçekleri babasına söylerse beş parasız kalacağını, bir kaç ay daha beklerse bu evlilik oyununu bitireceğini söylüyor.

Şimal, Kenan’la konuşup ayrılıyor. Kenan ile Nazlı’nın telefonları karışıyor. İkili buluşuyor. Kenan Nazlı’dan, Şimal’in Civan’la gerçekten evli olmadıklarını öğreniyor. Nazlı, yinede Civan’ı testten geçiriyor.

Civan ile Şimal, yemeğe çıkıyor. Onların gittiği restorana Tahsin, dünürüyle birlikte gidiyor. Orada bir kadının gelip Şimal’in karşısında Civan’la çok samimi olduğunu görüyor. Daha sonra Kenan’ın Şimal’i aldattığı kadın geliyor. Şimal’e gerçekleri anlatmak istiyor.

Şimal, yüksek sesle onu çok sevdiğini ve onun kendisini aldattığını söylerken ailesi ve Civan’ın ailesi her şeyi duyuyor. Onlar Civan’ın Şimal’i aldattığını zannediyor. Şimal’in babası kızını alıp eve götürüyor.

Tahsin oğullarını toplayıp, şirketi ilk evlenene vereceğini söylediğini ama bu kararından vazgeçtiğini, ilk torunu kim getirirse şirketi ona vereceğini söylüyor.

Kazara Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal’le Civan’ın Yalanı Ortaya Çıkıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler