Ana SayfaDizilerKefaret 35. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Sinan'dan Kötü Haber Mi Geliyor?

İlgili Postlar

Kefaret 35. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Sinan’dan Kötü Haber Mi Geliyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Can’ın yardım çağırmasıyla kurtuluyor. Meltem, okulu sabote ediyor. Zeynep’i dolandırıp kendisine başka bir okul açıyor. Ahmet, Arzu ile bir köyde evleniyor. Sinan ile Emre, onların yerini bulup peşlerine düşüyor. Kefaret 35. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Sinan’dan kötü haber mi geliyor?

Perşembe Dizileri 2020

Sinan’dan Kötü Haber Mi Geliyor?

Kefaret 35. bölüm 1. fragmanında; Arzu, çocuğunu doğuruyor ve Zeynep’i yanına çağırıp fazla vakti kalmadığını söyleyip bebeğini ona emanet ediyor. Meltem, bir çok suçtan tutuklanıp hapse atılıyor. Böyle olunca da Arzu’nun ve Meltem’in çocuğu Zeynep’e kalıyor. Bir de üzerine Zeynep, kendisi de hamile kalıyor. Bu kadar çocukla nasıl baş edeceğini düşünürken Sinan’ın amiri kapıya geliyor. Operasyonda Sinan’a bir şey mi oluyor?

İşte Kefaret 35. bölüm 1. final fragmanı…

KEFARET 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Can, kızlarla babasını bırakıp ormanda ilerliyor. Telefonun çektiği bir yer bulup Sinan’ı arayıp babası için yardım çağırıyor. Kalp krizi geçiren Ahmet, son anda kurtuluyor. Arzu, Ahmet’in kalp operasyonu geçirdiğini öğrenip hastaneye onu görmeye gidiyor.

Zeynep, onu gördüğü halde görmemezlikten geliyor. Sinan’ın da onayıyla, Ahmet’i Zeynep evine getiriyor. Bu olaylardan sonra Zeynep’le Sinan’ın arası düzeliyor. Sinan’da Zeynep’in yanına dönüyor.

Okulun açılışını iki gün kala Meltem, okulu sabote ediyor. Denetimciler gelip mutfaktan 10 tane fare buluyor. Okul mühürleniyor. Alp, Meltem’in yüklüce bir miktar parayı okulun hesabından kendi hesabına aktardığını görüyor.

Daha sonra Alp, Meltem’in okulu sabote ettiğinden şüphelenip Sinan’la birlikte okula koyduğu gizli kameraları inceliyorlar. Meltem’in sabote ettiği ortaya çıkıyor. Alp ile Zeynep, Meltem’in açtığı yeni okula Zeynep’in okulundaki öğrencileri aktardığını kendi gözleriyle görüyor.

Ahmet, iyileştikten sonra kızları ve Can’ı alıp doğduğu köye götürüyor. Oraya Arzu’da geliyor. Arzu ile Ahmet, muhtar nikahıyla evleniyor. Sinan ile Emre, Ahmet’in arabasını takip edip yerlerini buluyor. Şule, Sinan ile Emre’nin geldiği haberini veriyor. Ahmet, Aruz’yu ve çocukları alıp arabayla kaçıyor.

Kefaret 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan’ın Arası Düzeliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler