Ana SayfaDizilerKefaret 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan'ın Arası Düzeliyor!

İlgili Postlar

Kefaret 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan’ın Arası Düzeliyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 34. yeni bölümüyle 15 temmuz perşembe gürü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sinan, Zeynep’le barışmak için bir adım atar. Zeynep, çocukların karne yemeği için Sinan’la görüşemez. Ahmet, çocukları alıp ormana kamp yapmaya gider. Can, Arzu’yla babasının evleneceğini öğrenince onun üzerine gider. Ahmet, fenalaşıp yere yığılır. Kefaret 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Sinan’ın arası düzeliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Zeynep İle Sinan’ın Arası Düzeliyor!

Kefaret 34. bölüm 1. fragmanında; Sinan, Ahmet’in yerini bulup hastaneye yetiştiriyor. Arzu, Ahmet’i görmeye hastaneye geliyor. Ahmet, bir kızı olacağını öğrendiği Arzu’yla nikah masasına oturuyor. Sinan ile Emre, bu durumu anlayıp Arzu’yu tutuklamak için harekete geçiyor. Bu olaylar Sinan ile Zeyney’in arasındaki buzları eritiyor.

İşte Kefaret 34. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Münevver, Kadir’i başka kadınla yemek yerken görüp onların fotoğrafını çeker. O fotoğrafla Kadir’le boşanıp onun neyi var neyi yok almak ister. Bu arada Münevver, Kıraç’a aşık olur. Deniz de, Kıraç’ı görür görmez aşık olur.

Emre ile Sinan, Münevver’in evinde kalmaya başlar. Fulya, hamile olduğunu anlar ve Emre ile konuşmaya gider. Emre, Fulya’yı dinlemeden onu affetmeyeceğini söyler. Fulya, dedektiflik ofisi açmayı planlar.

Sinan, Zeynep’in yanına gidip onunla konuşmak ister. Oda, acilen Ahmet’le hastaneye gitmek zorunda olduğunu söyler. Sinan, o zaman akşam baş başa yemek yemeyi teklif eder. Ahmet ve çocuklarla, daha önceden planlanan karne yemeği olduğu için Zeynep, akşam da görüşemeyeceklerini söyler.

Zeynep, ertesi gün yemeğe çıkmayı teklif eder. Bu sefer de Sinan, Zeynep’in bu teklifini kabul etmez. Çocuklarla birlikte akşam yemeği yiyen Zeynep, ertesi gün Ahmet’le çocukları kampa gönderir.

Deniz, Kıraç’la tekrar görüşmek için Münevver’in iş yerine gider. Kıraç, Deniz’in telefon numarasını ister ve ikili telefonlaşmaya başlar. Ertesi gün, baş başa buluşurlar. Münevver, Kıraç’ın bir kızla görüştüğünü öğrenince büyük hayal kırıklığına uğrar.

O kızın da Deniz olduğunu öğrenir. Deniz, Fulya’nın hamile olduğunu gidip Emre’ye söyler. Emre, Fulya’nın yanına gidip onun gönlünü almaya çalışır. Fulya ise, onu eve bile almaz. Ahmet, çocuklarla birlikte çok güzel bir yolculuğun ardında ormanda kamp kurar.

Telefonların çekmediği yerde Can, babasının Arzu’yla evleneceğini öğrenir. Onun üzerine fazla gider ve Ahmet, fenalaşıp yere yığılır. Can, yardım bulmak için gider. Zeynep, Sinan’ı arayıp Ahmet’e ve çocuklara ulaşamadığını içinde kötü bir his olduğunu söyler. Sinan, hemen onları bulmak için harekete geçer.

 Kefaret 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Sinan’dan Yardım İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler