Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada'nın Yeteneğinden Çok Etkileniyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Yeteneğinden Çok Etkileniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 5. yeni bölümüyle 13 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Ada’ya daha kibar davranmaya başlar. Şirkette yeni bir yazı yazılması gerekir. Bora, bu yazıyı Ada’yla birlikte yazmak isteyince Tuğçe çıldırır. Rüzgar ise, olaylara anlam veremez. Baht Oyunu 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’nın yeteneğinden çok etkileniyor.

Salı Dizileri 2020

Bora Ada’nın Yeteneğinden Çok Etkileniyor!

Baht Oyunu 5. bölüm 2. fragmanında; Ada, Tuğçe’yle Rüzgar’a iyi bir ders vermek istiyor. Kendi hayatındaki karakterleri değiştirip Bora’ya sunuyor. Ada’nın, sunduğu bu hayat hikayesi Bora’yı çok etkiliyor. Yaptığı röportajla Ada, iyice gözüne giriyor. Ada, Bora’nın bu ilgisi karşısında çok şaşırıyor.

İşte Baht Oyunu 5. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüzgar’ın Tuğçe’ye, evlenme teklif ettiğini gören Ada, bayılır. Bora, Ada’nın Rüzgar ile Tuğçe’yle fazla ilgilendiğini anlar. Ama bir anlam veremez. Tuğçe, Bora’nın kendisini kıskandığını düşünüp oyununa devam eder.

Aslında Bora, Ada’dan etkilenmeye başlar. Ondan, kendisiyle daha az ilgilenmesini ister. Bora, Ada’dan etkilendiğini anlayınca hemen daha önceden tanıdığı Fulya’yı arayıp onunla yemeğe çıkmak istediğini söyler.

Bunu duyan Tuğçe, Ada’yla iş birliği yapıp yemeği bloke etmek için harekete geçer. Bora’nın, Fulya’yla buluştuğu restorana giden Ada ile Tuğçe, yemeği bloke etmeyi başarır. Rüzgar’da, peşlerini bırakmaz.

Fulya’nın Ada’ya laf söylemesiyle ortalık karışır. Ada, Fulya’nın saçını başını yolar. Bora, bu olaydan sonra Ada’ya karşı tepkili davranır ve onu hiçbir yere götürmez. Onu işten kovmak için çeki yazmak için eline alır.

Çalan telefonla Elif’in kaybolduğunu öğrenir. Ada da, gelen telefonla Elif’in, teyzesinin yanında olduğunu öğrenir. Elif, Ada’yı ölen annesine benzetiyor ve hep onu yanında ister.

Ada’da, Elif’in isteği üzerine onun yanında olmayı kabul eder. Tuğçe, Bora’yı kıskandırmak için Rüzgar’ı oyalar. Rüzgar ise, Tuğçe’nin kendisini oyaladığını anlar. Ancak, yinede onun peşini bırakmaz.

Tuğçe, Bora’nın videosunu gizlice çektirip ifşa ettirdiği adam tarafından şantaj yapılır. Ona, sürekli para vermek zorunda kalır. Ada, Elif’in isteği üzere Bora’nın evinde kalmaya başlar.

Bora’nın annesi Tuğçe’nin yanına gidip Ada’nın, evlerine girdiğini ve onun bir an evvel bir şey yapmasını ister. Tuğçe, Ada’yla birlikte hareket ettiği için onun söylediklerini pek önemsemez.

Bora, Ada’yla yemekte bir aşk konuşunda bir kavgaya tutuşur. Ada, yemeği terk edip gider.

 Baht Oyunu 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’ya Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler