Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada'ya Aşık Oluyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’ya Aşık Oluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, Ada’nın her işinin içinde olmasından rahatsız oluyor. Ondan etkilendiğini kendisine bile itiraf edemediği için hemen başka bir kadınla yemeğe çıkıyor. Orada da, Ada’yı karşısında buluyor. Baht Oyunu 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bora Ada’ya aşık oluyor.

Salı Dizileri 2020

Bora Ada’ya Aşık Oluyor!

Baht Oyunu 5. bölüm 1. fragmanında; Bora, Ada’ya daha kibar davranmaya başlıyor. Şirkette yeni bir yazı yazılması gerekiyor. Bora, bu yazıyı Ada’yla birlikte yazmak isteyince Tuğçe çıldırıyor. Rüzgar ise olaylara anlam veremiyor.

İşte Baht Oyunu 5. bölüm 1. fragmanında;

BAHT OYUNU 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüzgar’ın Tuğçe’ye, evlenme teklif ettiğini gören Ada, bayılıyor. Bora, Ada’nın Rüzgar ile Tuğçe’yle fazla ilgilendiğini anlıyor. Ama bir anlam veremiyor. Tuğçe, Bora’nın kendisini kıskandığını düşünüp oyununa devam ediyor.

Aslında Bora, Ada’dan etkilenmeye başlıyor. Ondan, kendisiyle daha az ilgilenmesini istiyor. Bora, Ada’dan etkilendiğini anlayınca hemen daha önceden tanıdığı Fulya’yı arayıp onunla yemeğe çıkmak istediğini söylüyor.

Bunu duyan Tuğçe, Ada’yla iş birliği yapıp yemeği bloke etmek için harekete geçiyor. Bora’nın, Fulya’yla buluştuğu restorana giden Ada ile Tuğçe, yemeği bloke etmeyi başarıyor. Rüzgar’da, peşlerini bırakmıyor.

Fulya’nın Ada’ya laf söylemesiyle ortalık karışıyor. Ada, Fulya’nın saçını başını yoluyor. Bora, bu olaydan sonra Ada’ya karşı tepkili davranıyor ve onu hiçbir yere götürmüyor. Onu işten kovmak için çeki yazmak için eline alıyor.

Çalan telefonla Elif’in kaybolduğunu öğreniyor. Ada da, gelen telefonla Elif’in, teyzesinin yanında olduğunu öğreniyor. Elif, Ada’yı ölen annesine benzetiyor ve hep onu yanında istiyor.

Ada’da, Elif’in isteği üzerine onun yanında olmayı kabul ediyor. Tuğçe, Bora’yı kıskandırmak için Rüzgar’ı oyalıyor. Rüzgar ise, Tuğçe’nin kendisini oyaladığını anlıyor. Ancak, yinede onun peşini bırakmıyor.

Tuğçe, Bora’nın videosunu gizlice çektirip ifşa ettirdiği adam tarafından şantaj yapılıyor. Ona, sürekli para vermek zorunda kalıyor. Ada, Elif’in isteği üzere Bora’nın evinde kalmaya başlıyor.

Bora’nın annesi Tuğçe’nin yanına gidip Ada’nın, evlerine girdiğini ve onun bir an evvel bir şey yapmasını istiyor. Tuğçe, Ada’yla birlikte hareket ettiği için onun söylediklerini pek önemsemiyor.

Bora, Ada’yla yemekte bir aşk konuşunda bir kavgaya tutuşuyor. Ada, yemeği terk edip gidiyor.

Baht Oyunu 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Bora Ada’yı Yakınlarında Görmek İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler