Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Yine Esra'nın Kalbini...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Yine Esra’nın Kalbini Kırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şirket olarak gidilen partide Ozan, Çınar’ın Esra’dan hoşlandığını anlar. İkilinin birlikte dans etmesine ve samimi olmalarına dayanamayan Ozan, Esra’yla konuşmak ister. Ona, şirketinde böyle ilişkileri istemediğini söyler. O sırada Çınar geliyor ve ikili dolaba saklanmak zorunda kalır. Aşk Mantık İntikam 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, yine Esra’nın kalbini kırıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ozan Yine Esra’nın Kalbini Kırıyor!

Aşk Mantık İntikam 4. bölüm 2. fragmanında; Çağla Ozan’a, Esra ile Çınar’ı birbirlerine yakıştırdığını söylüyor. Partide Ozan’ın eski karısı hakkında konuşuluyor. Ozan isi, onlara büyük tepki gösteriyor. Esra, Ozan’ın kendisini savunacağını zannediyor. Ozan ise, eski karası hakkında konuşmak istemediğini söylüyor. Çınar, Esra’yla Ozan arasında gergin bir durum olduğunun farkına varıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 4. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, Esra’nın evine gidip onu suçladığı için özür diler. Esra, ertesi gün işine geri döner. Şirkette, büyük bir müşteriyle anlaşma imzalayan kadın çalışanlardan birine, Ozan’la yemeğe çıkma ödülü verilir.

Aslında Ozan’ın bu ödülden haberi yoktur. Çağla, Ozan’ı böyle bir yemek organizasyonuna zor ikna eder. Esra, bu işi almak ister. İstanbul’un en ünlü restoranına gidip şirketleriyle anlaşma yapmak ister.

Çınar onu, yalnız bırakmaz. Restoran sahibi, Çınar ile Esra’yı kovmaktan beter eder. Esra, bu işi alamadığı için çok üzülür. Onun üzüldüğünü gören Çınar, araya bir arkadaşını koyup işi Esra’nın almasını sağlar.

Ozan, Esra’nın bu işi başardığını ve yemeğe onunla çıkacağını öğrenince onu kaçıracak bir plan yapar. Esra’da, Ozan’ı baştan çıkarmak için onun en sevdiği elbiseyi gidip, en sevdiği parfümü sıkar.

Ozan, Esra’yı görünce başı döner. Ama ona belli etmez. Yemekte Esra’nın alerjisi olan reyhanı her yemeğin içine koydurur. Esra, başlıyor hapşırmaya. Daha sonra Ozan Esra’yı, yeni aldığı evi gezdirmeye götürür.

Esra, evin tam hayalindeki ev olduğunu görür. Ozan Esra’yı, üzecek her şeyi onun yüzüne söyler. Esra, ertesi gün Ozan’ın alerjisi olan çiçekle onun yanına gider. Ozan, Esra’yı terasa konuşmak için çağırır.

Ancak ikili orada mahsur kalır. Saatler sonra Çağla, hava almak için çıktığı terasta ikiliyi görüp orada ne yaptıklarını sorar.

 Aşk Mantık İntikam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’yı Çınar’dan Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler