Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla'nın Kafası İyice Karışıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla’nın Kafası İyice Karışıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla ile Cem, gala gecesini tamamlıyorlar. Haldun, gece bittikten sonra Leyla’ya Cem’in ona acıdığı için bu organizasyonu verdiğini söylüyor. Bunu duyan Leyla, Cem’le konuşmuyor. İskender, duygularını açıklamak için Leyla’yı yemeğe davet ediyor. Onların buluştuğu sırada Cem geliyor ve Leyla’yla konuşmak istediğini söylüyor. Leyla’nın kafası iyice karışıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla’nın Kafası İyice Karışıyor!

Cam Tavanlar 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Leyla donmak üzereyken Cem, tüm gücüyle kapıya omuz atıp onu oradan çıkartıyor. Arka kapıdan Leyla’yı çıkarıp hastaneye götürüyor. Leyla, kendisine geldiğinde orada konuşulanları hatırlamıyor. Kimseye bir şey söylemeden restorana dönüyor.

CAM TAVANLAR 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gala gecesi başlamadan Aylin ile İskender yine birbirlerine giriyor. Aylin, restoranı terk ediyor. Leyla, Aylın’i ikna edip onu mutfağa döndürüyor. Süreyya, Leyla’yı galaya hazırlıyor. Leyla’yı gören İskender ile Cem’in gözleri kamaşıyor.

İskender, galada Leyla’yı dansa kaldırmayı planlıyor. Cem ondan önce davranıp Leyla’yı bahçede dansa kaldırıyor. İkili ilk danslarını yaparken İskender onları görüp üzülüyor. Gala gecesi bitiyor.

Haldun, Leyla’nın karşısına çıkıp onun bu işi başaramayacağını, dar boğazda olduğunu öğrendiği için Cem’in organizasyonu ona verdiğini söylüyor. Leyla, bu duruma çok üzülüyor. Cem, Leyla’ya kendisini anlatmaya çalışıyor. O ise Cem’i, yine dinlemiyor.

İskender, Leyla’yı bahçede ağlarken görüyor. Gidip Leyla’ya sarılıyor ve onu teselli ediyor. Leyla, o günden sonra Cem’le hiç konuşmuyor. İskender, Leyla’yı yemeğe davet ediyor. Leyla, İskender’in kendisine aşkını ilan edeceğini Şinasi’den öğreniyor.

Cem’de İskender’den öğreniyor. Tülay Leyla’yı ziyarete gidiyor. Leyla’ya, tedarikçilere dava açma işinden Cem’in haberi bile olmadığını Haldun beyin yaptığını söylüyor. Bu sefer Leyla, Cem’in projesini onaylamadığı için üzülmeye başlıyor.

Cem, dedesiyle konuşuyor. Dedesi Cem’den, gidip Leyla’ya konuşmasını istiyor. Ama o Leyla’nın kararını vermesini beklemeyi tercih ediyor. Leyla hazırlanıp İskender’le buluşuyor. Tam İskender’in arabasına binecekken Cem geliyor ve Leyla’ya, onunla konuşmak istediğini söylüyor.

 Cam Tavanlar 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla İki Aşk Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler