Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla İki Aşk Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla İki Aşk Arasında Kalıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla, eski sekreterinden Haldun beyin Cem üzerinden oynadığını oyunu öğrenir. İskender, Leyla’ya hislerini sonunda açıklar. Cem de, Leyla’ya olan hislerini açıklamak ister. Cam Tavanlar 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Leyla, iki aşk arasında kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla İki Aşk Arasında Kalıyor!

Cam Tavanlar 5. bölüm 3. fragmanında; Leyla’nın gözünde her ikisi de yakışıklı ve yetenekli olan İskender ile Cem, kendisine aşkını ilan ediyor. Zor bir karar vermek zorunda kalan Leyla, kararını kimden yana verecek? Kalbinin sesini mi dinleyecek? Yoksa mantığıyla mı hareket edecek?

İşte Cam Tavanlar 5. bölüm 3. fragmanı…

CAM TAVANLAR 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Restoranda işler yolunda gitse de, Leyla’nın tefeciye olan borcunun ödeme günü gelir. Tefeci, gelip Leyla’yla ortak olmak ister. Orayı, kendi fikrine göre değiştirmek ister. Cem, yurt dışına gidip projesini onaylatır. Leyla, onun gidip dönmeyeceğini düşünmeye başlar.

Yurt dışından dönen Cem, büyük bir filmin galasının organizasyon işini alır. Ancak Asude, oraya yetmez. Cem, gala olduğu için davetlileri uzaklara taşımak istemez ve Leyla’nın iş yerini kiralamak ister.

Bu görevi de İskender’e verir. İskender, bu konuşmayı yapmak istemezse de Leyla’yla konuşup bu teklifi ona sunar. Restoranını dar boğazdan kurtarmak için Leyla bir yatırımcı bulur. Oda, Cem’in dedesi çıkınca bu yatırımcıyı ret etmek zorunda kalır.

Cem’in, gala teklifini kabul etmek zorunda kalır. Bu seferde, Aylin ile İskender’in birlikte çalışması gerekir. Ama ikili bir araya gelip çalışmak istemez. Onlar tartışırken Leyla, derin dondurucudaki problemi çözmeye çalışır.

O sırada Cem içeri giriyor ve kapı kapanır. İnci, Leyla’nın iş yerinin tanıtımını ünlü bir dergide yapar. Ancak eşi, bunu anlayıp bu tanıtımı, Leyla’nın iş yerini karalama kampanyasına dönüştürür.

Leyla ile Cem, derin dondurucunun içinde kapalı kalır. Cem, Leyla’yı hayatta bırakmak için elinden geleni yapar. Son anda, tüm gücüyle kapıya omuz vurup açar. Leyla’yı, donmak üzereyken baygın halde dışarı çıkarır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler