Ana SayfaDizilerKahraman Babam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Uğur'dan Tarafa Mı Geçiyor?

İlgili Postlar

Kahraman Babam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Uğur’dan Tarafa Mı Geçiyor?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, İlker’le Menekşe’nin arasını açmayı başarıyor. Zehra, bilerek Uğur’un Ömrüm’ü okuldan almasını bekliyor. Daha sonra emniyete gidip Uğur’u Ömrüm’ü kaçırmakla suçluyor. Uğur 3 hafta uzaklaştırma cezası alıyor. Kahraman Babam 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cem, Uğur’dan tarafa mı geçiyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Cem Uğur’dan Tarafa Mı Geçiyor?

Kahraman Babam 6. bölüm 1. fragmanında; Uğur, kızından vazgeçmiyor ve onunla yaşayacakları evi güzelleştirmek için uğraşıyor. Cem, Zehra’nın iyice psikolojisinin bozulduğunu anlıyor. Ömrüm’ün, çizdiği resimleri görüp üzülüyor. Yonca, Cem’in karara itiraz ettiğini öğreniyor.

İşte Kahraman Babam 6. bölüm 1. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, İlker’in annesine kızının Furkan’la ilişkisinin olduğunu ve ondan değerli hediyeler aldığını söylüyor. İlker, annesinden duyduklarına inanamıyor. Menekşe’yi almaya gittiğinde Furkan’ın yetişkin bir genç olduğunu görüyor.

Onun kendisini kandırdığını hazmedemiyor ve Menekşe’yi yarı yolda arabadan indiriyor. Menekşe, bunu annesinin yaptığını anlayıp eve gidip babasına baktığı çocuğun 28 yaşında olduğunu ona yalan söylediğini itiraf ediyor.

Uğur, geriden Ömrün’ü izliyor. Zehra’nın onu almaya gelmediğini görünce Ömrüm’ü alıp eve götürüyor. Zehra’ya haber vermek için defalarca arıyor. Ancak o Cem’le birlikte emniyete gidip Uğur’un Ömrüm’ü kaçırdığını ihbar ediyor.

Polisler gelip Uğur’u yaka paça emniyete götürüyor. Ömrüm, Yonca’ya Zehra’nın kendisini almaya gelmediğini ve babasının kendisini aldığını söylüyor. Yonca, ondan savcıya doğruları anlatmasını istiyor.

Zehra, beş haftalık bebeğini kaybediyor. Ömrüm, o bebeğin kendisi yüzünden düştüğünü zannedip savcıya Zehra’nın dediklerini söylüyor. Ayşe, Furkan’ın ailesinin kendilerini yemeğe çağırdıklarını duyunca havalara uçuyor. Tolga, büyük bir dar boğaza giriyor. Bunu karısından saklamak zorunda kalıyor. Gönül, kaybettiği kolyeyi arıyor.

Furkan, annesine o kolyeyi Menekşe’ye verdiğini söylemiyor. Gönül, Menekşe’nin boynunda kendi kolyesini görüyor. Ayşe ile Gönül, daha önceden tanıştıklarını gizliyorlar. Yavuz, Mazlum’un yanına gidip onu parayla kandırıp kundaklamayı yaptığını itiraf etmesini istiyor.

Uğur, Mazlum’la konuşmaya gidiyor ve onu buna kimin zorladığını soruyor. Ama Mazlum, isim vermiyor. Yonca, mahkeme kararını vermek üzere Uğur’u yanına çağırıyor. Üç hafta kızından uzaklaştırma cezası aldığını duyan Uğur, duvarı yumruklamaya başlıyor. Yonca, Uğur’un elini tutarken Emre onları görüyor.

Kahraman Babam 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emre Yonca’yı Uğur’dan Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler