Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat İntikam Yemini Ediyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat İntikam Yemini Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Taylan, Naz’la nişanlandığını ilan ediyor. Fırat, Naz’ı kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Bu arada Taylan, Fırat’ın bir açığını bulmak için araştırma yapıyor. Fırat da, Taylan’ın sahtekarlığını ortaya çıkarmak istiyor. Mirza, Taylan’ın ofisinde yakalanıyor. Taylan, Fırat’dan restoranı bırakması konusunda tehdit ediyor. Aşkın Tarifi 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, intikam yemini ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat İntikam Yemini Ediyor!

Aşkın Tarifi 6. bölüm 1. fragmanında; Taylan, Fırat’ı tehdit ediyor. Ondan işi bırakmasını ve Naz’dan uzak durmasını istiyor. Fırat, tüm ekibiyle hazırlandığı komiteye gidemiyor. Naz, Fırat’ın restorana gelmemesine bir anlam veremiyor. Taylan’ın, tehditlerine boyun eğmek istemeyen Fırat, onun bir açığını bulmak için hırslanıyor.

İşte Aşkın Tarifi 6. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sultan ile Gülistan, ortalığı birbirine kattıktan sonra aslında Naz’ın Fırat’la değil Taylan’la nişanlanacağını öğreniyor. Yüzükler takılmıyor. Ancak, Taylan herkese Naz’la nişanlandıklarını ilan ediyor.

Naz, Fırat’a sinirlenip yüzüğü parmağına takıyor. Fırat, restorana gelecek komite için tüm ekibiyle hummalı bir çalışmaya giriyor. Sultan, yaptıklarından utanıp bir tencere yaprak sarması yapıp Hazım beyin evine ondan özür dilemeye gidiyor.

Hazım, Sultan’ın samimi davranışlarından etkileniyor. Onun kebapçıya yakın bir tekstil atölyesinin işini alamadığını öğreniyor. Hemen, konuşup o işi Sultan’a verilmesini sağlıyor. Hazım, elinde çiçeklerle Sultan’ı görmeye gidiyor. Sultan’ın komşuları bu durumu yanlış anlıyor.

Böyle olunca da Sultan, Hazım beye bir daha çat kapı gelmemesini söylüyor. Taylan, Fırat’ın bir açığını bulmak için adamından Gülistan’a yanaşıp ondan bir şeyler öğrenmesini istiyor. Gülistan, durumu anlayıp Fırat hakkında farklı bir hikaye uyduruyor.

Fırat’da, Taylan’ın programına çıkardığı insanların ajanstan gelen oyuncu olduğunu anlıyor ve bunu ispatlamak için arkadaşlarının yardımını istiyor. Bora ile Sevi, buluşmaya devam ediyor.

Sumru, bir çekim için restorana geliyor. Naz’ın yanında Fırat’a kur yapıyor. Fırat, Naz’ın kendisini kıskandığını anlıyor. Mirza, Fırat’dan haber siz Taylan’ın ofisine giriyor. Onun kasasını açmaya çalışırken yakalanıyor. Taylan, Fırat’ı istediklerini yapmazsa Mirza’yı polise vermekle tehdit ediyor.

Aşkın Tarifi 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ı Taylan’dan Uzaklaştırmayı Başaracak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler