Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Naz'ı Taylan'dan Uzaklaştırmayı Başaracak...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ı Taylan’dan Uzaklaştırmayı Başaracak Mı?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşkın Tarifi, 5. bölümüyle 5 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz, Taylan’la evlenme konusunda çok kararlı değildir. Ancak Fırat’a karşı, kendi kararlarının arkasında durmak zorunda kalır. Fırat, artık kendisinden kaçan Naz’la yüzleşmek ister. Üzerinden kapıyı kilitleyip ona, Taylan’la evlenmesini istemediğini açıkça söyler. Aşkın Tarifi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat Naz’ı, Taylan’dan uzaklaştırmayı başaracak mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat Naz’ı Taylan’dan Uzaklaştırmayı Başaracak Mı?

Aşkın Tarifi 5. bölüm 2. fragmanında; Taylan, programında yine kendi propagandasını yanmaya devam ediyor. Fırat Naz’a, onun gerçek yüzünü göstermeye çalışıyor. İkili kendilerini bir müzik eşliğinde dans ederken buluyor. Naz, Taylan hakkında ne karar verecek?

İşte Aşkın Tarifi 5. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Taylan, Fırat’la Naz’ı birbirlerine sarılmış bir vaziyette görünce arkasını dönüp gider. Naz, Taylan’ı üzdüğünü düşünüp büyük vicdan azabı çeker. Ama Taylan, Naz’ın telefonlarına cevap bile vermez. Öte yandan Taylan, kendisini madur göstermek için elinden geleni yapar.

Naz, Taylan’ın evlenince kalacakları evi bile hazırladığını kendisine sürpriz yapacağını öğrenir. Bu da tabi Taylan’ın planların biridir. Taylan, akşam Naz’ın kendisine geleceğinden emin evinde mükellef bir masa hazırlar.

Fırat, kebapçının borcunu Naz’ın ödediğini öğrenir. Teyzesine de durumu anlatır. Naz’ın yanında çalışıp ödeyeceğini söyler. Sultan, Naz’ın yanına konuşmaya gider. Onu ve ailesini kebapçıya davet eder.

Yemekler yendikten sonra Naz, mutfağa girip kendi elleriyle tatlı yapmak ister. O sırada Sultan’ın Fırat’a istediği kız ve ailesi gelir. Naz, Fırat’ın sözlü olduğunu öğrenince bozulup hemen kalkıp gider.

Fırat, teyzesine yaptığı şey için çok kızar. Naz, Fırat’a sinirlenip gidip Taylan’a hemen evlenmek istediğini söyler. Taylan, yüzüğünü alıp ertesi gün Naz’ın evine gider. Restoranda da aynı gün, vakfın yemeği olur. Fırat, yemekte herkesi etkileyen bir konuşma yapar.

Şebnem, Fırat’ın konuşmasını Naz’a izletir. Sultan ile Gülistan, Naz’ın Fırat’la nişanlanacağını zannedip yola çıkarlar. O sırada Fırat’da, konuşmak için Naz’ın yanına gider. Sultan ile Gülistan, içeride Fırat’ı da görünce onların nişanlandığını zannedip içeriye ellerinde sopalarla dalarlar. Naz, kargaşada Fırat’ın kollarında düşüp bayılır.

Aşkın Tarifi 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’dan Vazgeçmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler