Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Teselliyi İskender'in Kollarında Buluyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Teselliyi İskender’in Kollarında Buluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla’nın, tefeciye olan ödeme günü geliyor. Tam da o sırada Cem’den, bir organizasyon teklifi geliyor. Leyla, Cem’in altında ezilse de mecburen bu teklifi kabul ediyor. İkili soğuk hava deposunda kapalı kalıyor ve gerçeklerle yüzleşiyorlar. Cam Tavanlar 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla, teselliyi İskender’in kollarında buluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla Teselliyi İskender’in Kollarında Buluyor!

Cam Tavanlar 5. bölüm 1. fragmanında; Leyla ile Cem, romantik bir dans ediyor. İskender, onların tutkulu dansını görüp, aralarında bir şey olduğundan emin oluyor. Ne oluyorsa Cem, Leyla’yı yine hayal kırıklığına uğratıyor. İskender ise, Leyla’ya sarılıp onu teselli ediyor.

İşte Cam Tavanlar 5. bölüm 1. fragmanı…

CAM TAVANLAR 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Restoranda işler yolunda gitse de, Leyla’nın tefeciye olan borcunun günü geliyor. Tefeci, gelip Leyla’yla ortak olmak istiyor. Cem, yurt dışına gidip projesini onaylatıyor. Leyla, onun gidip dönmeyeceğini düşünmeye başlıyor.

Yurt dışından dönen Cem, büyük bir filmin galasının organizasyon işini alıyor. Ancak Asude, oraya yetmiyor. Cem, gala olduğu için davetlileri uzaklara taşımak istemiyor ve Leyla’nın iş yerini kiralamak istiyor.

Bu görevi de İskender’e veriyor. İskender, Leyla’yla konuşup bu teklifi ona sunuyor. Restoranını dar boğazdan kurtarmak için Leyla bir yatırımcı buluyor. Oda, Cem’in dedesi çıkınca bu yatırımcıyı ret etmek zorunda kalıyor.

Cem’in, gala teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Bu seferde, Aylin ile İskender’in birlikte çalışması gerekiyor. Ama ikili bir araya gelip çalışmak istemiyor. Onlar tartışırken Leyla, derin dondurucudaki problemi çözmeye çalışıyor.

O sırada Cem içeri giriyor ve kapı kapanıyor. İnci, Leyla’nın iş yerinin tanıtımını ünlü bir dergide yapıyor. Ancak eşi, bunu anlayıp bu tanıtımı, Leyla’nın iş yerini karalama kampanyasına dönüştürüyor.

Leyla ile Cem, derin dondurucunun içinde kapalı kalıyor. Cem, Leyla’yı hayatta bırakmak için elinden geleni yapıyor. Son anda, tüm gücüyle kapıya omuz vurup açıyor. Leyla’yı, donmak üzereyken baygın halde dışarı çıkarıyor.

Cam Tavanlar 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla ile Cem Mahsur Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler