Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Ozan'ı Etkileyebilecek Mi?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’ı Etkileyebilecek Mi?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Aşk Mantık İntikam, 3. yeni bölümüyle 2 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zümrüt, Ekrem’i kızının beğeneceği şekilde tarzını değiştirir. Ozan, Esra’yı çevresinde görmeye tahammül edemez. Esra ile Ozan, terasta aşk üzerine konuşurken Çağla, içeri girer ve onları samimi bir şekilde görür. Aşk Mantık İntikam 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Esra, Ozan’ı etkileyebilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Esra Ozan’ı Etkileyebilecek Mi?

Aşk Mantık İntikam 3. bölüm 2. fragmanında; Esra ile Çınar, stajlarını tamamlıyor. Çınar, Esra’ı çok beğendiği için ondan ayrılmak istemiyor. Bu durumu Ozan, öğreniyor. Esra, Ozan’ı etkilemek için onu eski günlere götürmek istiyor ve onun en çok beğendiği elbiseyi giyiyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 3. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, Esra’nın iş başvuru formunu yırtıp atar. Ama toplantıya katılan diğer yöneticilerin Esra’yı onaylamasından sonra onu işe almaya mecbur kalır. Esra, işe çağrıldığını duyunca sevinçten havalara uçar. Çınar, Esra’dan hoşlanmaya başlar. Ama, henüz itiraf edemez.

Ozan, Esra’yı yıldırmak için elinden geleni yapar. Ona tüm zorlu ayak işlerini yaptırır. Kuru temizlemeden Ozan’ın elbiselerini alan Esra, onları onun evine bırakır. Orada, ona aldığı ilk hediyeyi görür ve Ozan’ın hala o hediyeyi sakladığı için mutlu olur.

O sırada Ozan içeri girer ve onun orada olduğundan bile haberinin olmadığını söyleyip Esra’yı evinden kovar. Zorlu bir günün sonunda Esra, evine üzgün bir şekilde gider. Ekrem’in içkisinden içen Esra, Ozan’dan intikam almak için şirkete gider.

Onun arabasını bulup üzerine ‘Şerefsiz’ yazmak ister. Ancak birilerinin geldiğini görünce sadece ‘Sere’ yazabilir. Aynı gece şirkete bir hırsız girer ve müşteri verilerini çalar. Ozan, Esra’nın kartıyla şirkete giriş yapıldığını öğrenince verileri çalanın o olduğunu zanneder.

Esra ile Ekrem, karakola götürülür. İki kardeş arabaya yazdıkları yazıdan dolayı orada olduklarını zanneder. Çınar, Esra’nın kartını kaybettiğini ve akşam onun kartıyla şirketten çıkış yaptığını söyleyince Ozan, güvenlik kameranın görüntülerinden hırsızı bulur.

Ozan, arkadaşından Esra’yı arayıp şirket adına ondan özür diletir. Ama Esra, Ozan’ın kendisini arayıp özür dilemeden şirkete gelmeyeceğini söyler. Kapı çalıyor ve Esra, kapının önünde Ozan’ı görür.

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Çağla’ya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler