Ana SayfaDizilerKahraman Babam 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emre Yonca'yı Uğur'dan Kıskanıyor!

İlgili Postlar

Kahraman Babam 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emre Yonca’yı Uğur’dan Kıskanıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam, 5. yeni bölümüyle 5 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizini yeni bölümünde; Zehra’nın ihbarıyla Uğur, kendi kızı Ömrüm’ü zorla kaçırmakla suçlanıp sorguya alınır. Yonca, Uğur’un çok iyi bir baba olduğunu bilir. Ancak, yine de tarafsız davranmak zorunda kalır. Ömrüm’ü alıp, gerçekleri anlatması için savcıya götürür. Kahraman Babam 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emre, Yonca’yı Uğur’dan kıskanıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Emre Yonca’yı Uğur’dan Kıskanıyor!

Kahraman Babam 5. bölüm 2. fragmanında; Zehra Cem’e, eğer Ömrüm’ü kaybederse kendisini de kaybedeceğini söylüyor. İlker Menekşe’nin, Furkan hakkında kendisine yalan söylediğini öğrenip öfkeden deliye dönüyor. Yonca, Uğur’u teselli ederken elini tutuyor. Emre, o anları görüp Yonca’yı Uğur’dan kıskanıyor.

İşte Kahraman Babam 5. bölüm 2. fragmanı….

KAHRAMAN BABAM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Yonca, Tufan’ın vücudundaki yanıkları gördükten sonra Uğur’un anlattıklarına inanıp onunla görüşür. Ama Tufan, Yonca’yla konuşurken fenalaşarak onun gözü önünde ölür. Kundaklama çetesi, Tufan’ın konuşmasını istemedikleri için ona yüksek dozda uyuşturucu verip ölümüne neden olur.

Yonca’nın da, düşüncesi bu yöndeyken Yavuz, yeğeninin sorgusunda öldüğü için Tufan’ın ölüm raporunu kalp krizi olarak gösterir. Zehra, Ömrüm’ün öğretmeninden, babasının onu her gün sabah ve akşam görmeye geldiğini, ayrıca okulda düzenlenen etkinlikte babasının geldiğini öğrenir.

Hemen soluğu Yonca’nın yanında alır. Zehra, uzaklaştırma kararı olduğu halde çocuğunu Uğur’un görmeye geldiğini söyler. Yonca, öncelikle Uğur’un Ömrüm’ün babası onun da annesi olmadığını Zehra’nın yüzüne vurur.

Zehra Yonca’yı, taraf tutmakla suçlar. Ayşe, Furkan’ın Menekşe’ye aldığı değerli hediyeyi görür. Aslında hediyeyi kabul etmeyen Menekşe, o kolyenin nasıl çantasına girdiğini anlayamaz. İlker’in annesi, Ayşe’nin yanına gidip oğluna Menekşe’yi istemek ister.

Ayşe, onun niyetini anlayıp kızının çalıştığı iş yerindeki Furkan’la ilişkilerinin olduğunu ima edip onu gönderir. Yavuz, Menekşe’nin ailesini yemeğe davet eder. Zehra, geriden bekleyip Uğur’un Ömrüm’ü alıp gitmesine izin verir.

Uğur Ömrüm’ü, eve götürüp ona hazırladığı sürprizleri gösterir. Zehra, hemen emniyete gidip Uğur’un, Ömrüm’ü zorla kaçırdığını ihbar eder. Polisler gelip Uğur’u, kendi kızını zorla kaçırmak suçundan alıp götürür.

Kahraman Babam 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur’un Kurtulması Ömrüm’ün İfadesine Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler