Ana SayfaDizilerBaş Belası 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Şahin Çekişmesi Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Şahin Çekişmesi Devam Ediyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Baş Belası, 3. yeni bölümüyle 4 temmuz pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin komiser, yıllardır peşine düştüğü şantaj şebekesine bir adım daha yaklaşır. Kadir’in ölümüyle, İpek’in de hayatı tehlikeye girer. İpek, Şebekeyi çökertmek için Şahin’e yardım etmek ister. Şahin ise, İpek’in işlerine karışmasını istemez. Baş Belası 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ipek Şahin, çekişmesi devam ediyor.

Pazar Dizileri 2020

İpek Şahin Çekişmesi Devam Ediyor!

Baş Belası 3. bölüm 2. fragmanında; İpek, olayları çözmek için Şahin’in işlerine dahil olmaya çalışıyor. Sonuçta onun haklı olmasını kaldıramayan Şahin, İpek’i işinin içinde istemiyor. Ama Şahin, İpek’in soruşturmalarına karışmasını engelleyemiyor. İkilinin çekişmesi, her soruşturmada devam ediyor.

İşte Baş Belası 3. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1410687355275653137

BAŞ BELASI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, emniyette çalışmaya başlar. Oğlunu okulda istenmediğini öğrenen İpek, gidip okul müdürüyle tartışır. Kadir, gizli gizli oğluyla mesajlaşır. Ondan evdeki odasından bir anahtarı bulup getirmesini ister. Kadir, eğer o anahtarı şebekeye teslim etmezse öldürüleceğini bilir.

Kadir’in arkadaşı Erdem, evinde ölü olarak bulunur. İpek, soruşturmanın içine girer ve cinayeti işleyenin şahsın ikizini yerine koyup işlediğini anlar. Olay yerinde Kadir’in, parmak izleri bulunur.

İpek, oğlunun okulda kavga ettiğini duyup okula koşar. Ama oğlunu orada bulamaz. Şahin, telefon sinyalinden Görkem’in yerini bulur. İpek ile Şahin, Görkem’in yanında Kadir’in olduğunu görür.

Kadir, Şahin’i görünce hemen oradan uzaklaşır. Görkem’in evde bulamadığı anahtarı almak için Kadir, eve gizlice girer. İpek, elindeki anahtarı ona gösteriyor ve ondan teslim olmasını ister.

Kadir, beş yıldır şebekenin içinde olduğunu, anahtarı onlara vermezse öldürüleceğini söyler. İpek Kadir’e, başka bir anahtar verir. Anahtarın gerçeğini ise Kadir’e verir. Erdem’den sonra Kadir’in öldürüleceğini anlayan İpek, kocasının yerini bulur.

Şahin, İpek’in gittiği yeri öğrenip peşinden gider. Kadir, Şahin’i görünce İpek’i rehin alır. İpek, bir hamleyle Kadir’in elinden kurtulur. Şahin, teslim olması için Kadir’e silahını doğrultur. Ama o sırada Kadir, şebekenin tetikçisi tarafından vurulup öldürülür. Kadir, İpek’in gözleri önünde ölür.

Baş Belası 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek’in Hayatı Tehlikeye Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler