Ana SayfaDizilerKazara Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan'ın Evli Olduğu Ortaya Çıkacak...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan’ın Evli Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kazara Aşk, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Civan’ın, hafızası yerine geliyor. Ancak, şirketi almak için oyuna devam ediyor. Öte yandan Nazlı, Civan’ın peşini bırakmıyor. Vildan’ın babası, kızının kaçırıldığını düşünüp Tahsin’i öldürmek istiyor. Aileler oturup konuşuyor ve çifte düğün yapmaya karar veriyor. Kazara Aşk 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Civan’ın evli olduğu ortaya çıkacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Civan’ın Evli Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

Kazara Aşk 3. bölüm 1. fragmanında; Şimal, okulundan mezun oluyor. Aileler iki düğünü bir arada yapma kararı veriyor. Şimal, bu durumu kabul etmek zorunda kalıyor. Ancak Civan, Nazlı ile nikahlı olduğunu kimseye söyleyemiyor. Düğün kuruluyor ve her iki kardeşin de düğünü birlikte yapılıyor. Bakalım Civan, bu zor durumdan nasıl kurtulacak?

İşte Kazara Aşk 3. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Civan, artık geçmişini hatırlıyor. Ama, Şimal’in kendisiyle evlenip parasının peşinde olduğunu düşünmeye başlıyor. Öte yandan da, bu durumu bozmuyor ve babasının vaat ettiği şirketi almanın peşine düşüyor.

Okan ondan önce davranıp Vildan’la, gizlice evleniyor. Vildan, evlendiğini sosyal medyasında yayınlıyor. Ailesi, onun evlendiğini öğreniyor. Ama onun, Okan tarafından kaçırıldığını düşünüyor.

Tahsin, oğluna Şimal’i istemek için ailesinin evine gidiyor. Nazlı, Civan’a ulaşamayınca onun evini elindeki nikah cüzdanıyla basmak istiyor. O sırada tüm aile Şimal’in evinde olduğu için kimseyi bulamıyor.

Vildan’ın babası ve kardeşiyle birlikte onların bulunduğu eve gidiyor. Civan Nazlı’yı, oyalarken Şimal’de kendisini aldatan eski sevgilisini oyalamaya çalıyor ve ikili karşılaşıyor. Başlıyor Civan, Şimal’i sahtekarlıkla suçlamaya.

Şimal Civan’a, gerçekleri ailesine anlatacağını söylüyor. Bu sefer Civan, tutuşup ona engel oluyor. Kız isteme olup yüzükler takılıyor. Vildan’ın babasını sakinleştiren Tahsin, Şimal’in babasını da yanına çağırıp bir araya geliyorlar.

Bir araya gelen üç baba, çocuklarını evlendirmek için bir karara varıyor. Tahsin Civan’a, Ozan’la Vildan’ın düğününü yapmaya karar verdiklerini, bu arada onunda Şimal’le düğününü aradan çıkartmak istediğini söylüyor. Civan ile Şimal ise, ne diyeceklerini bilemiyor.

 Kazara Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vildan’ın Babası Silahlı Baskın Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler