Ana SayfaDizilerKefaret 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep'ten Giderek Uzaklaşıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’ten Giderek Uzaklaşıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, zor bir ameliyattan kurtuluyor. Ancak, Nilay’ın ölümüne neden olduğu için kendisini affetmiyor. Ahmet, Arzu’ya evlenme teklif ediyor. Emre Fulya’nın, yine kendisinden gizli işler peşinde koştuğunu öğrenip ondan, ayrılmak istiyor. Kefaret 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan, Zeynep’den giderek uzaklaşıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sinan Zeynep’ten Giderek Uzaklaşıyor!

Kefaret 33. bölüm 1. fragmanında; Zeynep Sinan’ı, ilk tökezlemesinde yarı yolda bıraktığı için çok üzülüyor. Sinan, Zeynep’in çocukları ve babasıyla çektirdiği fotoğrafı görüp onların arasında olamadığı için üzülüyor. Öte yandan Fulya, hamile olduğunu öğreniyor. Emre, Fulya’nın gönlünü almak için kapısına dayanıyor.

İşte Kefaret 33. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriliyor. Onun ameliyatına Ahmet giriyor. Uzun bir ameliyattan sonra Sinan, hayata dönüyor. Zeynep, bir an olsun Sinan’ın başından ayrılmıyor. Münevver’in kırıcı sözlerine rağmen, Sinan’ın kurtulmasından başka bir şey istemiyor.

Zeynep, Sude’yi evlatlık edinme sürecini başlatıyor. Sinan, hastaneden taburcu oluyor. Münevver, Sinan’ı evine götürmek istiyor. Zeynep ona, gereken cevabı verip Sinan’ı çiftliğe götürüyor.

Sinan, Nilay’ın kendisi yüzünden öldüğünü kaldıramıyor. Hemen Emre’yi arayıp, Nilay’ın mezarına gidiyor. Fulya, dedektifliğe devam ediyor. Emre, peşinde olduğu dolandırıcının fotoğraflarında Fulya’yı görüyor.

Onu takip edip o adamla yakalıyor. Ahmet, bir yüzük alıp Arzu’ya evlenme teklif ediyor. Ona yaptığı sürprizle çok güzel bir gün geçiriyorlar. Ertesi gün Arzu, yüzüğü çıkarıp Ahmet’e veriyor.

Ona, eğer kızı olursa ona hediye etmesini, eğer oğlu olursa ise, oda evleneceği kişiye hediye etmesini istediğini söylüyor. Sinan, çiftlikten ayrılıp ablasının evine gidiyor. Emre’de, Fulya’dan boşanmak istediğini söyleyip soluğu Sinan’ın yanında alıyor.

Münevver’e, kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığına dair bir mesaj geliyor. Sinan, Emre ve Münevver, verilen adrese gidip Kadir’in, başka bir kadınla beraber yemek yediğini görüyor. Münevver, onların fotoğrafını çekip Kadir’in tüm mal varlığını almak istiyor. Ondan aldığı paralarla Kıraç’a, bir iş yeri açacağını mırıldanıyor.

 Kefaret 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Vicdan Azabından Kurtulamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler