Ana SayfaDizilerMaraşlı Dizisinin Final Tarihi Netleşti!

İlgili Postlar

Maraşlı Dizisinin Final Tarihi Netleşti!

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, Savaş’ın adamları tarafından rehin alınır. Savaş, Hurdacı’dan 50 milyon karşılığında Maraşlı’yı ona verir. Necati, Hurdacının mekanına baskın düzenleyip Maraşlı’yı kurtarır. Mahur, Maraşlı’nın gerçek kimliğini öğreniyor. Maraşlı dizisinin final tarihi netleşti.

Salı Dizileri 2020

Maraşlı Dizisinin Final Tarihi Netleşti!

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir heyecanla izlenen Maraşlı dizisi, ne yazık ki final yapıyor. Burak Deniz, Maraşlı dizisinin 26. bölümüyle final yapacağını duyurdu. Dizi önümüzdeki hafta salı günü final bölümüyle ekrana veda edecek.

MARAŞLI 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur Maraşlı’ya, evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. Maraşlı, Savaş’ın adamlarının peşlerinde olduğunu bildiği için oradan çıkmak ister. Ancak, kaçamadan üzerilerine kurşunlar yağar.

Maraşlı, Mahur’u oradan uzaklaştırıp kendisi, Savaş’ın adamlarıyla çatışmaya girer. Mahur, telefon çeken bir yer bulup polisten yardım ister. Polis gelene kadar Savaş’ın adamları Maraşlı’yı kaçırır.

Savcı Tolga, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Savaş, deşifre olur. Yurt dışına kaçmak ister. Ancak acil paraya ihtiyacı vardır. Hurdacı’yı arayıp Maraşlı’nın elinde olduğunu, onun verme karşılığında ondan elli milyon lira para ister.

Hurdacı, o parayı Savaş’a verip Maraşlı’yı alır. Oğluyla geçmişe doğru bir yolculuğa çıkar. Maraşlı’ya, oğlunun ölümüne onun neden olduğunu yüzüne vurur. Mehmet İnce olduğunu kabul etmeyen Maraşlı, gerçeklerden kaçar.

Mahur, Maraşlı’dan haber alamadığı için kahrolur. Necati, kardeşinin üzülmesine dayanamaz ve tek başına Hurdacı’nın mekanını basıp adamlarını etkisiz hale getirir. İçeri girip Maraşlı’yı oradan kurtarır.

Hurdacı, Maraşlı’nın kaçırılmasından sonra Savaş’a verdiği paraları geri alır. Savaş, iyice köşeye sıkışır. Savcı, onun yurt dışına kaçacağını bildiği için tüm emniyet güçlerini seferber eder.

Maraşlı, Hilal’in zoruyla Psikolog ile görüşmeye gider. Psikolog, çocukluğuyla ilgili soru sorduğu zaman Mehmet’in Maraşlı kimliğine büründüğünü anlar. Hilal, bu durumu kuruma bildirmek zorunda kalır.

Mahur, hemen halasıyla birlikte nikah hazırlıklarına başlar. Kendisine gelinlik almaya gider. Dilara, Mahur’un nerede olduğunu öğrenip yanına gider. Ona, Maraşlı’nın aslında Mehmet İnce olduğunu söyler.

Mahur, ona inanmak istemez. Nikah başvurusu için Maraşlı ile buluşur. Memur, sırayla isimlerini sorar. Sıra Maraşlı’ya gelince Mahur, onun adının Mehmet İnce olduğunu söyler.

Maraşlı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı’nın Gerçek Kimliğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler