Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada'nın Bir Şeyler Sakladığını...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuğçe Ada’dan, kendisini Bora’nın her adımından haberdar etmesini istiyor. Ada, Tuğçe’nin Rüzgar’dan ayrılması için onunla Bora’nın arasını yapmaya çalışıyor. Ama pek başarılı olamıyor. Baht Oyunu 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’nın bir şeyler sakladığını anlıyor.

Salı Dizileri 2020

Bora Ada’nın Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Baht Oyunu 4. bölüm 1. fragmanında; Bora, Rüzgar’la Tuğçe’nin evlenmelerine Ada’nın pek sevinmediğini anlıyor. Ondan gerçekleri öğrenmek istiyor. Öte yandan Bora’nın annesi Ada’nın eve girmesinden rahatsız oluyor ve gidip Tuğçe’yi uyarıyor. Elif, Ada’yı annesine benzetiyor.

İşte Baht Oyunu 4. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuğçe, Ada’yı Elif’in doğum gününde kıstırıyor ve ondan Bora’nın her adımını kendisine aktarmasını istiyor. Ada, Tuğçe’nin Rüzgar’dan değil Bora’dan hoşlandığını anlıyor. Bu durum hoşuna gidiyor.

Hatta, Tuğçe’den herkesin içinde Rüzgar’dan ayrıldığını söylemesini istiyor. Oda, Rüzgar’dan ayrıldığını herkesin duyacağı şekilde ilan ediyor. Ama Rüzgar, Tuğçe’nin peşini bırakmıyor. Onun her adımını takip ediyor.

Ada, Bora’nın araştırma yazısı için birileriyle yazıştığını fark ediyor. Tuğçe’ye, ‘ İdeal Kadın’ isimli bir hesap açıyor. Ama Tuğçe, Bora’nın dikkatini çekecek şekilde konuşmayı beceremiyor. Ada, Bora ile konuşmaya başlıyor ve onun dikkatini çekiyor.

Bora, İdeal kadını yemeğe davet ediyor. Tuğçe, yemeğe gitmeye hazırlanıyor. Ama Rüzgar, ona engel oluyor. Bora, orada da Ada’yı görünce önce çok kızıyor. Ama sonradan birlikte kokoreççiye gidip birlikte vakit geçiriyorlar.

Ada, Bora’nın göründüğü gibi kibirli biri olmadığını anlıyor. Yemek olayı da tutmayınca Ada, Tuğçe’nin telefonundan kedi numarasının ismini Bora olarak değiştiriyor. Bora’nın konuşmalarını kopyalıyor ve Tuğçe’yi arayıp ona aşkını ilan ediyor.

Çekim için Bora, kendi dağ evini seçiyor. Ada, Bora ve Tuğçe, oraya gidiyor. Onları yalnız bırakmak için Ada, teyzesinin rahatsızlandığını söylüyor. Ancak Bora, onu yalnız bırakmıyor. Oraya Rüzgar’da geliyor ve Bora’nın arabasını bozuyor.

4’lü o geceyi orada geçirmek zorunda kalıyor. Rüzgar, gece kalkıp Tuğçe’nin odasına gidiyor. Ada’da, büyük bir hayal kırıklığıyla Bora’yla aynı odada yatıyor. Bora, sabah uyandığında Ada’nın kendisine sarılmış bir vaziyette yattığını görüyor.

Tuğçe, Rüzgar’ı yatağında görünce çığlık atıyor. Bora, kapıyı kırıp içeri giriyor. Ama Rüzgar’ın diz çökmüş bir vaziyette Tuğçe’ye evlenme teklif ettiğini görüyor. Ada, büyük bir hayal kırıklığına daha uğruyor.

Baht Oyunu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Yatağında Ada’yı Görünce Şok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler