Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra'yı Çınar'dan Kıskanıyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’yı Çınar’dan Kıskanıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Esra’dan özür diliyor. Şirkette ödülü, Ozan’la yemeğe gitme olan işi Esra, Çınar’ın sayesinde alıyor. Ozan, Esra’ya yine çok üzüleceği şeyler söylüyor. İkili kozlarını paylaşmak için terasa çıkıyor ve orada mahsur kalıyor. Aşk Mantık İntikam 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esra’yı Çınar’dan kıskanıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ozan Esra’yı Çınar’dan Kıskanıyor!

Aşk Mantık İntikam 4. bölüm 1. fragmanında; Şirket olarak gidilen partide Ozan, Çınar’ın Esra’dan hoşlandığını anlıyor. İkilinin birlikte dans etmesine ve samimi olmalarına dayanamayan Ozan, Esra’yla konuşmak istiyor. Ona, şirketinde böyle ilişkileri istemediğini söylüyor. O sırada Çınar geliyor ve ikili dolaba saklanmak zorunda kalıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 4. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Esra’nın evine gidip onu suçladığı için özür diliyor. Esra, ertesi gün işine geri dönüyor. Şirkette, büyük bir müşteriyle anlaşma imzalayan kadın çalışanlardan birine, Ozan’la yemeğe çıkma ödülü veriliyor.

Aslında Ozan’ın bu ödülden haberi yoktur. Çağla, Ozan’ı böyle bir yemek organizasyonuna zor ikna ediyor. Esra, bu işi almak istiyor. İstanbul’un en ünlü restoranına gidip şirketleriyle anlaşma yapmak istiyor.

Çınar onu, yalnız bırakmıyor. Restoran sahibi, Çınar ile Esra’yı kovmaktan beter ediyor. Esra, bu işi alamadığı için çok üzülüyor. Onun üzüldüğünü gören Çınar, araya bir arkadaşını koyup işi Esra’nın almasını sağlıyor.

Ozan, Esra’nın bu işi başardığını ve yemeğe onunla çıkacağını öğrenince onu kaçıracak bir plan yapıyor. Esra’da, Ozan’ı baştan çıkarmak için onun en sevdiği elbiseyi gidip, en sevdiği parfümü sıkıyor.

Ozan, Esra’yı görünce başı dönüyor. Ama ona belli etmiyor. Yemekte Esra’nın alerjisi olan reyhanı her yemeğin içine koyduruyor. Esra, başlıyor hapşırmaya. Daha sonra Ozan Esra’yı, yeni aldığı evi gezdirmeye götürüyor.

Esra, evin tam hayalindeki ev olduğunu görüyor. Ozan Esra’yı, üzecek her şeyi onun yüzüne söylüyor. Esra, ertesi gün Ozan’ın alerjisi olan çiçekle onun yanına gidiyor. Ozan, Esra’yı terasa konuşmak için çağırıyor.

Ancak ikili orada mahsur kalıyor. Saatler sonra Çağla, hava almak için çıktığı terasta ikiliyi görüp orada ne yaptıklarını soruyor.

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’ı Etkileyebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler