Ana SayfaDizilerKalp Yarası 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande Ferit'i İnandırabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande Ferit’i İnandırabilecek Mi?

Atv’nin yeni yaz dizisi Kalp Yarası, 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hanzade, oğlunun getirdiği Ayşe’yi gelini olarak kabul etmez. Hande, sinir krizleri geçirir. Ferit ailesine, Ayşe’yi sevdiğini ve bunu herkesin kabullenmesini ister. Konağın bahçesine yaktığı ateşle geçmişini yaktığını ilan eder. Kalp Yarası 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hande, Ferit’i inandırabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Hande Ferit’i İnandırabilecek Mi?

Kalp Yarası 2. bölüm 2. fragmanında; Hande, Ayşe’nin yanına gidip sahip olduğu her şeyi kendisine geri vermesini, onların kendisinin olduğunu söylüyor. Bu durum iki ailenin de arasını bozuyor. Ferit, Hande’nin adının çıkmasını istemediği için gerçekleri herkesten saklıyor. Hande, kafasına silahı dayayıp Yaman’ın kendisini zorla öptüğünü Ferit’in yanında itiraf etmesini istiyor.

İşte Kalp Yarası 2. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1411383743072325632

KALP YARASI DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, düğününe üç gün kala nişanlısı Hande’yle seyisin oğlu Yaman’ı öpüşürken görür. O öfkeyle evi terk eder. Yaman, peşinden arabayla takip eder ve önünü keser. Ferit, arabadan inip ona, kardeş dediğini ve bunu kendisine nasıl yaptığının hesabını sorar.

Yaman, Hande’yle görüşüp onu Ferit’in değil kendisinin daha çok sevdiğini söyler. Hande, tutuşmaya başlar. Lisedeyken yakınlaştığı Yaman’ın, gün gelip kendisine saplantılı aşık olabileceğini tahmin edemediği için çok pişman olur.

Hanzade, oğullarını kendi istediği kızlarla evlendirmiştir. Aynı şekilde Ferit’i de çocukluğundan beri Hande’yle evlendirmeye hazırlamıştır. Ferit’in neden İstanbul’a gittiğini anlamayan Hanzade, Hande’ye mücevher almaya ve gelinlik bakmaya götürür.

Hanzade, Sinan’ı İstanbul’a kardeşini getirmesi için gönderir. Ferit, abisine düğün günü oraya geleceğini söyler. Ayşe, ailesini küçük yaşta kaybetmiş ve tek başına ayakta kalma mücadelesi veren bir genç kızdır.

Köpek gezdirme işi yaparken, birisi sokağa bir köpek atar. Ferit’de, dalgınlıkla o köpeğe çarpar. İkili bu vesileyle tanışır. Ayşe, Ferit’e çalıştığı yerin kartını verir. Ferit, oteline yakın olduğu için Ayşe’nin çalıştığı yere kahve içmeye gider.

Ayşe’yle dertleşen Ferit, onun bir sözüyle aklı başına gelir. Ona, tüm hayallerini gerçekleştireceği parayı vereceğini, karşılığında ise altı aylığına kendisiyle evlenmesini ister. Ayşe, önce bu teklifi kabul etmez.

Ancak, en yakın arkadaşı Bora, kendisini korumaya çalışırken bir adamı yaralayıp hapse düşünce onu, kurtarmak için Ferit’in teklifini kabul eder. Onunla, Antakya’ya gider. Ferit, kendi düğününe Hande’nin karşısına gelinlikle Ayşe’yi çıkarır.

 Kalp Yarası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Geçmişini Yakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler