Ana SayfaDizilerKalp Yarası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Geçmişini Yakıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Geçmişini Yakıyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Kalp Yarası, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Ferit, üç gün sonra evleneceği nişanlısını seyisin oğlu Yaman’la öpüşürken görüyor. Evi terk edip İstanbul’a gidiyor. İstanbul’da yolu, Ayşe’yle kesişiyor. Ferit Ayşe’ye, 6 aylığına karısı olmasını teklif ediyor. Dar boğazdan geçen Ayşe, bu teklifi kabul etmek zorunda kalıyor. Ferit, kendi düğününe Ayşe ile geliyor. Kalp Yarası 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, geçmişini yakıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ferit Geçmişini Yakıyor!

Kalp Yarası 2. bölüm 1. fragmanında; Hanzade, oğlunun getirdiği gelini Ayşe’yi kabul etmiyor. Hande, sinir krizleri geçiriyor. Ferit ailesine, Ayşe’yi sevdiğini ve bunu herkesin kabullenmesini istiyor. Konağın bahçesine yaktığı ateşle geçmişini yaktığını ilan ediyor.

İşte Kalp Yarası 2. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1409592997470212099

KALP YARASI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, düğününe üç gün kala nişanlısı Hande’yle seyisin oğlu Yaman’ı öpüşürken görüyor. O öfkeyle evi terk ediyor. Yaman, peşinden arabayla takip ediyor ve önünü kesiyor. Ferit, arabadan inip ona, kardeş dediğini ve bunu kendisine nasıl yaptığının hesabını soruyor.

Yaman, Hande’yle görüşüp onu Ferit’in değil kendisinin daha çok sevdiğini söylüyor. Hande, tutuşmaya başlıyor. Lisedeyken yakınlaştığı Yaman’ın, gün gelip kendisine saplantılı aşık olabileceğini tahmin edemediği için çok pişman oluyor.

Hanzade, oğullarını kendi istediği kızlarla evlendirmiştir. Aynı şekilde Ferit’i de çocukluğundan beri Hande’yle evlendirmeye hazırlamıştır. Ferit’in neden İstanbul’a gittiğini anlamayan Hanzade, Hande’ye mücevher almaya ve gelinlik bakmaya götürüyor.

Hanzade, Sinan’ı İstanbul’a kardeşini getirmesi için gönderiyor. Ferit, abisine düğün günü oraya geleceğini söyleyip onu gönderiyor. Ayşe, ailesini küçük yaşta kaybetmiş ve tek başına ayakta kalma mücadelesi veren bir genç kızdır.

Köpek gezdirme işi yaparken, birisi sokağa bir köpek atıyor. Ferit’de, dalgınlıkla o köpeğe çarpıyor. İkili bu vesileyle tanışıyor. Ayşe, Ferit’e çalıştığı yerin kartını veriyor. Ferit, oteline yakın olduğu için Ayşe’nin çalıştığı yere kahve içmeye gidiyor.

Ayşe’yle dertleşen Ferit, onun bir sözüyle aklı başına geliyor. Ona, tüm hayallerini gerçekleştireceği parayı vereceğini, karşılığında ise altı aylığına kendisiyle evlenmesini istiyor. Ayşe, önce bu teklifi kabul etmiyor.

Ancak, en yakın arkadaşı Bora, kendisini korumaya çalışırken bir adamı yaralayıp hapse düşünce onu, kurtarmak için Ferit’in teklifini kabul ediyor. Onunla, Antakya’ya gidiyor. Ferit, kendi düğününe Hande’nin karşısına gelinlikle Ayşe’yi çıkarıyor.

 Kalp Yarası Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler