Ana SayfaDizilerKahraman Babam 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur'un Kurtulması Ömrüm'ün İfadesine Kalıyor!

İlgili Postlar

Kahraman Babam 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur’un Kurtulması Ömrüm’ün İfadesine Kalıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tufan, Yonca’nın gözü önünde ölüyor. Yavuz, bu olayı ört bas etmeye çalışıyor. Ama Uğur, adamın konuşmaması için öldürüldüğünü anlıyor. Zehra Uğur’un, kızını her gün görmeye geldiğini öğrenip onu polise ihbar ediyor. Kahraman Babam 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Uğur’un, kurtulması Ömrüm’ün ifadesine kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Uğur’un Kurtulması Ömrüm’ün İfadesine Kalıyor!

Kahraman Babam 5. bölüm 1. fragmanında; Zehra’nın ihbarıyla Uğur, kendi kızı Ömrüm’ü zorla kaçırmakla suçlanıp sorguya alınıyor. Yonca, Uğur’un çok iyi bir baba olduğunu biliyor. Ancak, yine de tarafsız davranmak zorunda kalıyor. Ömrüm’ü alıp, gerçekleri anlatması için savcıya götürüyor.

İşte Kahraman Babam 5. bölüm 1. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yonca, Tufan’ın vücudundaki yanıkları gördükten sonra Uğur’un anlattıklarına inanıp onunla görüşüyor. Ama Tufan, Yonca’yla konuşurken fenalaşarak onun gözü önünde ölüyor. Kundaklama çetesi, Tufan’ın konuşmasını istemedikleri için ona yüksek dozda uyuşturucu verip ölümüne neden oluyor.

Yonca’nın da, düşüncesi bu yöndeyken Yavuz, yeğeninin sorgusunda öldüğü için Tufan’ın ölüm raporunu kalp krizi olarak gösteriyor. Zehra, Ömrüm’ün öğretmeninden, babasının onu her gün sabah ve akşam görmeye geldiğini, ayrıca okulda düzenlenen etkinlikte babasının geldiğini öğreniyor.

Hemen soluğu Yonca’nın yanında alıyor. Zehra, uzaklaştırma kararı olduğu halde çocuğunu Uğur’un görmeye geldiğini söylüyor. Yonca, öncelikle Uğur’un Ömrüm’ün babası onun da annesi olmadığını Zehra’nın yüzüne vuruyor.

Zehra Yonca’yı, taraf tutmakla suçluyor. Ayşe, Furkan’ın Menekşe’ye aldığı değerli hediyeyi görüyor. Aslında hediyeyi kabul etmeyen Menekşe, o kolyenin nasıl çantasına girdiğini anlayamıyor. İlker’in annesi, Ayşe’nin yanına gidip oğluna Menekşe’yi istemek istiyor.

Ayşe, onun niyetini anlayıp kızının çalıştığı iş yerindeki Furkan’la ilişkilerinin olduğunu ima edip onu gönderiyor. Yavuz, Menekşe’nin ailesini yemeğe davet ediyor. Zehra, geriden bekleyip Uğur’un Ömrüm’ü alıp gitmesine izin veriyor.

Uğur Ömrüm’ü, eve götürüp ona hazırladığı sürprizleri gösteriyor. Zehra, hemen emniyete gidip Uğur’un, Ömrüm’ü zorla kaçırdığını ihbar ediyor. Polisler gelip Uğur’u, kendi kızını zorla kaçırmak suçundan alıp götürüyor.

Kahraman Babam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yonca Zehra’ya Sert Çıkmak Zorunda…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler