Ana SayfaDizilerKalp Yarası 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe Konaktan Mı...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe Konaktan Mı Ayrılacak?

Atv’nin yeni gözdesi Kalp Yarası, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit ile Ayşe’nin nikahı kıyılıyor. Hande, sinir krizleri geçiriyor. İki aile de Ferit’in bunu neden yaptığını anlayamıyor. Hande, silahı başına dayayıp Yaman’dan Ferit’e gerçekleri anlatmasını istiyor. Yaman, geri adım atmıyor. Hande, Yaman’ı vurayım derken Ayşe’yi vuruyor. Kalp Yarası 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit ile Ayşe, konaktan mı ayrılacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Ferit İle Ayşe Konaktan Mı Ayrılacak?

Kalp Yarası 3. bölüm 1. fragmanında; Hande, yüzüğünü Ferit’e verip onu bir daha rahatsız etmeyeceğini söylüyor. Azade, Ayşe’nin eşyalarını çöpe atıyor. Ayşe, annesinden kalan tek yadigarı çöpte görünce ipler kopuyor. Ferit, annesine Ayşe’yle ayrılma kararı aldıklarını söylüyor. Anzade, bunu duyunca çok seviniyor.

İşte Kalp Yarası 3. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1412144054880681988

KALP YARASI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe’yle düğününe geliyor. Hande, başka bir gelini görünce Ayşe’ye hakaret etmeye başlıyor. Ayşe, hemen oradan uzaklaşıp Ferit’e, anlaşmalarında bunun olacağını bilmediğini ve vazgeçtiğini söylüyor.

Ferit, Hande’nin kendisini aldattığını söyleyip Ayşe’yi ikna ediyor. Aileler düğünü terk ediyor. Ferit ile Ayşe’nin, amcası ve yengesi nikah şahitliğini yapıyor. İkili resmen evleniyor. Hande, sinir krizleri geçiriyor.

Sabah, Anzade ve Adnan’ın Ayşe’ye el öptürdüğünü öğrenen Hande, gizlice konağa giriyor. Ayşe’ye, her şeyin kendisine ait olduğunu ve kendisine ait olan her şeyi geri vermesini istiyor. O sırada Ferit içeri giriyor ve Hande’yi konaktan kovuyor.

Ferit, odasında Hande’ye ait ne varsa avluya çıkarıp herkesin gözü önünde yakıyor. Ailesine, geçmişini yaktığını ve Ayşe’yi çok sevdiğini söylüyor. Ferit ile Ayşe, çok güzel bir gün geçiriyor. Azade, Ayşe’nin geçmişini araştırmaya başlıyor.

Kimsesiz ve fakir olmasından başka bir şey bulamıyor. Yaman, Hande’yi lisedeyken gittikleri yere götürüyor. Hande, Yaman’ı aşağılayıp yanından ayrılıyor. Ferit’i ve Yaman’ı bir araya getiren Hande, kafasına silahı dayıyor.

Yaman’a, kendisini zorla öptüğünü Ferit’e itiraf etmesini istiyor. O ise, Hande’nin istediğini söylemeyip arkasını dönüp gidiyor. Hande, Yaman’a ateş ediyor. Ama kurşun Ayşe’ye denk geliyor. Omuzundan yaralanan Ayşe, kanlar içinde yere yığılıyor.

 Kalp Yarası 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande Ferit’i İnandırabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler