Ana SayfaDizilerKefaret 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Kefaret 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Ölüyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 33. yeni bölümüyle 8 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep Sinan’ı, ilk tökezlemesinde yarı yolda bıraktığı için çok üzülür. Öte yandan Fulya, hamile olduğunu öğrenir. Emre, Fulya’nın gönlünü almak için kapısına dayanır. Kefaret 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet Ölüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Ahmet Ölüyor Mu?

Kefaret 33. bölüm 2. fragmanında; Sinan, ablasının kendisini doldurmasına aldırmayıp Zeynep’in yanına gidip onunla konuşmak istiyor. Ahmet, çocukları alıp kampa gidiyor. Orada çocuklarına bir kardeşleri daha olacağını açıklıyor. Can, bu duruma çok tepki gösteriyor. Ahmet, birden düşüp yere yığılıyor. Zeynep, Ahmet’e ve çocuklarına ulaşamayınca Sinan’dan yardım istiyor.

İşte Kefaret 33. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinan, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirilir. Onun ameliyatına Ahmet girer. Uzun bir ameliyattan sonra Sinan, hayata döner. Zeynep, bir an olsun Sinan’ın başından ayrılmaz. Münevver’in kırıcı sözlerine rağmen, Sinan’ın kurtulmasından başka bir şey istemez.

Zeynep, Sude’yi evlatlık edinme sürecini başlatır. Sinan, hastaneden taburcu olur. Münevver, Sinan’ı evine götürmek ister. Zeynep ona, gereken cevabı verip Sinan’ı çiftliğe götürür.

Sinan, Nilay’ın kendisi yüzünden öldüğünü kaldıramaz. Hemen Emre’yi arayıp, birlikte Nilay’ın mezarına gider. Fulya, dedektifliğe devam eder. Emre, peşinde olduğu dolandırıcının fotoğraflarında Fulya’yı görür.

Onu takip edip o adamla yakalar. Ahmet, bir yüzük alıp Arzu’ya evlenme teklif eder. Ona yaptığı sürprizle çok güzel bir gün geçirirler. Ertesi gün Arzu, yüzüğü çıkarıp Ahmet’e verir.

Ona, eğer kızı olursa ona hediye etmesini, eğer oğlu olursa ise, oda evleneceği kişiye hediye etmesini istediğini söyler. Sinan, çiftlikten ayrılıp ablasının evine gider. Emre’de, Fulya’dan boşanmak istediğini söyleyip soluğu Sinan’ın yanında alır.

Münevver’e, kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığına dair bir mesaj gelir. Sinan, Emre ve Münevver, verilen adrese gidip Kadir’in, başka bir kadınla beraber yemek yediğini görür. Münevver, onların fotoğrafını çekip Kadir’in tüm mal varlığını almak ister. Ondan aldığı paralarla Kıraç’a, bir iş yeri açacağını mırıldanır.

Kefaret 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’ten Giderek Uzaklaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler