Ana SayfaDizilerKefaret 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Sinan'dan Yardım İstiyor!

İlgili Postlar

Kefaret 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Sinan’dan Yardım İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, Zeynep’le barışmak için bir adım atıyor. Zeynep, çocukların karne yemeği için Sinan’la görüşemiyor. Ahmet, çocukları alıp ormana kamp yapmaya gidiyor. Can, Arzu’yla babasının evleneceğini öğrenince onun üzerine gidiyor. Ahmet. fenalaşıp yere yığılıyor. Zeynep, Sinan’dan Ahmet’i ve çocuklarını bulması için yardım istiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Zeynep Sinan’dan Yardım İstiyor!

Kefaret 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Münevver, Kadir’i başka kadınla yemek yerken görüp onların fotoğrafını çekiyor. O fotoğrafla Kadir’le boşanıp onun neyi var neyi yok almak istiyor. Bu arada Münevver, Kıraç’a aşık oluyor. Deniz de, Kıraç’ı görür görmez aşık oluyor.

KEFARET 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emre ile Sinan, Münevver’in evinde kalmaya başlıyor. Fulya, hamile olduğunu anlıyor ve Emre ile konuşmaya gidiyor. Emre, Fulya’yı dinlemeden onu affetmeyeceğini söylüyor. Fulya, dedektiflik ofisi açmayı planlıyor.

Sinan, Zeynep’in yanına gidip onunla konuşmak istiyor. Oda, acilen Ahmet’le hastaneye gitmek zorunda olduğunu söylüyor. Sinan, o zaman akşam baş başa yemek yemeyi teklif ediyor. Ahmet ve çocuklarla, daha önceden planlanan karne yemeği olduğu için Zeynep, akşam da görüşemeyeceklerini söylüyor.

Zeynep, ertesi gün yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Bu sefer de Sinan, Zeynep’in bu teklifini kabul etmiyor. Çocuklarla birlikte akşam yemeği yiyen Zeynep, ertesi gün Ahmet’le çocukları kampa gönderiyor.

Deniz, Kıraç’la tekrar görüşmek için Münevver’in iş yerine gidiyor. Kıraç, Deniz’in telefon numarasını istiyor ve ikili telefonlaşmaya başlıyor. Ertesi gün, baş başa buluşuyorlar. Münevver, Kıraç’ın bir kızla görüştüğünü öğrenince büyük hayal kırıklığına uğruyor.

O kızın da Deniz olduğunu öğreniyor. Deniz, Fulya’nın hamile olduğunu gidip Emre’ye söylüyor. Emre, Fulya’nın yanına gidip onun gönlünü almaya çalışıyor. Fulya ise, onu eve bile almıyor. Ahmet, çocuklarla birlikte çok güzel bir yolculuğun ardında ormanda kamp kuruyor.

Telefonların çekmediği yerde Can, babasının Arzu’yla evleneceğini öğreniyor. Onun üzerine fazla gidiyor ve Ahmet, fenalaşıp yere yığılıyor. Can, yardım bulmak için gidiyor. Zeynep, Sinan’ı arayıp Ahmet’e ve çocuklara ulaşamadığını içinde kötü bir his olduğunu söylüyor. Sinan, hemen onları bulmak için harekete geçiyor.

 Kefaret 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler