Ana SayfaDizilerKazara Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şimal İle Civan Balayından Erken...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şimal İle Civan Balayından Erken Dönüyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kazara Aşk, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şimal, gönlü Kenan’dan yana olduğu için Civan’ın ailesinin kendisini beğenmemesi için her yolu deniyor. Nazlı, Civan’ın evlenmek üzere olduğunu öğreniyor. Kenan’la Nazlı, düğüne geliyor. Düğün oluyor ve Tahsin, oğullarına sürpriz bir balayı ayarlıyor. Kazara Aşk 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şimal ile Civan, balayından erken dönüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Şimal İle Civan Balayından Erken Dönüyor!

Kazara Aşk 4. bölüm 1. fragmanında; Nazlı ile Kenan, baygın halde evin bahçesinde olduğu için Şimal ile Civan, balayından erken dönüyor. Aileler ise, onların ilk günden kavga ettiğini düşünmeye başlıyor. Şimal’in babası Civan’ı, kızını üzdüğünü zannedip üzerine gidiyor. O da çareyi kaçmakta buluyor.

İşte Kazara Aşk 4. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aileler, çifte düğün yapmaya karar veriyor. Şimal, herkese gerçekleri anlatmak istiyor. Ama Civan, Şimal’e engel oluyor. Kenan, Şimal’e yaptıklarından dolayı pişman oluyor ve ondan özür diliyor. Önünde diz çöküp tekrar evlenme teklif edip ona aldığı yüzüğü veriyor.

Şimal, yüzüğü tam takacağı sırada Aslı, gelip ona engel oluyor. Civan’da, Şimal’in yanına gidiyor. Şimal, Civan’ın ailesine kendisini kötü göstermek istiyor. Onların beğenmeyeceği şekilde giyinip makyaj yapıyor.

Durumu anlayan Civan, seksenler partisine gideceklerini söyleyip durumu kurtarıyor. Dursun, kızını mahcup etmemek için kredi çekiyor. Tahsin’le konuşup yatak odasını kendilerinin alacaklarını söylüyor.

Neval, gelinlerini düğün alışverişine götürüyor. Şimal, her şeyin en pahalısını alıyor. Neval’in bu duruma kızacağını düşünüyor. Aksine Neval’in, Şimal’in bu tercihleri hoşuna gidiyor. Civan, düğünden önce Nazlı’yla buluşup ona aile yadigarı yüzüğün aynısını yaptırıp ona veriyor.

Babasının çok hasta olduğunu bu evlilik işini böyle öğrenmesini istemediğini söyleyip Nazlı’yı boşanmaya ikna ediyor. Nazlı, yüzüğün taşı düşünce kuyumcuya gidiyor ve yüzüğün taklit olduğunu öğreniyor.

Civan, Nazlı’dan boşanamadığı için düğüne sahte bir evlendirme memuru getirtiyor. Nazlı’yı bayıltıp bir odaya kilitliyorlar. Daha sonra Kenan’da geliyor. Nazlı, bulunduğu yerden çıkıyor. Civan, ikisinin de bayıltıyor. Düğünden sonra onları bıraktıkları yerden çıkartmayı planlarken Tahsin, oğullarına balayı sürprizi hazırladığını açıklıyor.

Kazara Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal İle Civan’ın Düğününe Baskın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler