Ana SayfaDizilerKazara Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal İle Civan'ın Düğününe Baskın!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal İle Civan’ın Düğününe Baskın!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kazara Aşk, 3. yeni bölümüyle 8 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şimal, okulundan mezun olur. Aileler iki düğünü bir arada yapma kararı verir. Şimal, bu durumu kabul etmek zorunda kalır. Ancak Civan, Nazlı ile nikahlı olduğunu kimseye söyleyemez. Düğün kurulur ve her iki kardeşin de düğünü birlikte yapılır. Kazara Aşk 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şimal ile Civan’ın düğününe Nazlı ile Kenan baskın yapıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Şimal İle Civan’ın Düğününe Baskın!

Kazara Aşk 3. bölüm 2. fragmanında; Şimal ile Civan, altı ay evli kalma şartıyla evlenmeye karar verirler. Düğünü duyan Civan’ın nikahlı karısı Nazlı ile Şimal’in esik sevgilisi Kenan, baskın yapar. Bakalım ikilinin düğününde neler olacak?

İşte Kazara Aşk 3. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Civan, artık geçmişini hatırlar. Ama, Şimal’in kendisiyle evlenip parasının peşinde olduğunu düşünmeye başlar. Öte yandan da, bu durumu bozmez ve babasının vaat ettiği şirketi almanın peşine düşer.

Okan ondan önce davranıp Vildan’la, gizlice evlenir. Vildan, evlendiğini sosyal medyasında yayınlar. Ailesi, onun evlendiğini öğrenir. Ama onun, Okan tarafından kaçırıldığını düşünür.

Tahsin, oğluna Şimal’i istemek için ailesinin evine gider. Nazlı, Civan’a ulaşamayınca onun evini elindeki nikah cüzdanıyla basıp ailesine her şeyi anlatmak ister. O sırada tüm aile Şimal’in evinde olduğu için kimseyi bulamaz.

Vildan’ın babası ve kardeşiyle birlikte onların bulunduğu eve gider. Civan Nazlı’yı, oyalarken Şimal’de kendisini aldatan eski sevgilisini oyalamaya çalışır ve ikili karşılaşır. Başlar Civan, Şimal’i sahtekarlıkla suçlamaya.

Şimal Civan’a, gerçekleri ailesine anlatacağını söyler. Bu sefer Civan, tutuşup ona engel olur. Kız isteme olup yüzükler takılır. Vildan’ın babasını sakinleştiren Tahsin, Şimal’in babasını da yanına çağırıp bir araya gelirler.

Bir araya gelen üç baba, çocuklarını evlendirmek için bir kararı alır. Tahsin Civan’a, Ozan’la Vildan’ın düğününü yapmaya karar verdiklerini, bu arada onunda Şimal’le düğününü aradan çıkartmak istediğini söyler. Civan ile Şimal ise, bu karar karşısında ne diyeceklerini bilemezler.

Kazara Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan’ın Evli Olduğu Ortaya Çıkacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler