Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taylan Naz'ın Aklını Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taylan Naz’ın Aklını Karıştırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 6. yeni bölümüyle 12 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Taylan, Fırat’ı tehdit edip ondan işi bırakmasını ve Naz’dan uzak durmasını ister. Fırat, tüm ekibiyle hazırlandığı komiteye gidemez. Naz, Fırat’ın restorana gelmemesine bir anlam veremez. Taylan’ın, tehditlerine boyun eğmek istemeyen Fırat, onun bir açığını bulmak için hırslanır. Aşkın Tarifi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Taylan, Naz’ın aklını karıştırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Taylan Naz’ın Aklını Karıştırıyor!

Aşkın Tarifi 6. bölüm 2. fragmanında; Fırat’ın ailesiyle Naz’ın ailesinin birlikte çektirdikleri fotoğraf ortaya çıkıyor. Hazım’ın Sultan’a ilgisi yanlış anlaşılıyor. Taylan, fırsattan istifade Fırat ve ailesinin Naz ile Hazım beyin aklına girmeye onların, paralarının peşinde olduğuna inandırmaya çalışıyor. Naz’ın aklı, iyice karışıyor.

İşte Aşkın Tarifi 6. bölü 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Sultan ile Gülistan, ortalığı birbirine kattıktan sonra aslında Naz’ın Fırat’la değil Taylan’la nişanlanacağını öğrenir. Yüzükler takılmaz. Ancak, Taylan herkese Naz’la nişanlandıklarını ilan eder.

Naz, Fırat’a sinirlenip yüzüğü parmağına takar. Fırat, restorana gelecek komite için tüm ekibiyle hummalı bir çalışmaya girer. Sultan, yaptıklarından utanıp bir tencere yaprak sarması yapıp Hazım beyin evine ondan özür dilemeye gider.

Hazım, Sultan’ın samimi davranışlarından etkilenir. Onun kebapçıya yakın bir tekstil atölyesinin işini alamadığını öğrenir. Hemen, konuşup o işi Sultan’a verilmesini sağlar. Hazım, elinde çiçeklerle Sultan’ı görmeye gider. Sultan’ın komşuları bu durumu yanlış anlar.

Böyle olunca da Sultan, Hazım beye bir daha çat kapı gelmemesini söyler. Taylan, Fırat’ın bir açığını bulmak için adamından Gülistan’a yanaşıp ondan bir şeyler öğrenmesini ister. Gülistan, durumu anlayıp Fırat hakkında farklı bir hikaye uydurur.

Fırat’da, Taylan’ın programına çıkardığı insanların ajanstan gelen oyuncu olduğunu anlar ve bunu ispatlamak için arkadaşlarının yardımını ister. Bora ile Sevi, buluşmaya devam eder. Sumru, bir çekim için restorana gelir.

Naz’ın yanında Fırat’a kur yapar. Fırat, Naz’ın kendisini kıskandığını anlar. Mirza, Fırat’dan habersiz Taylan’ın ofisine girer. Onun kasasını açmaya çalışırken yakalanır. Taylan, Fırat’ı istediklerini yapmazsa Mirza’yı polise vermekle tehdit eder.

Aşkın Tarifi 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat İntikam Yemini Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler