Ana SayfaDizilerKahraman Babam 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uğur Kundaklama Çetesinin İçine Sızıyor!

İlgili Postlar

Kahraman Babam 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uğur Kundaklama Çetesinin İçine Sızıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam, 6. yeni bölümüyle 12 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Uğur, kızından vazgeçmez ve onunla yaşayacakları evi güzelleştirmek için uğraşır. Cem, Zehra’nın iyice psikolojisinin bozulduğunu anlar. Ömrüm’ün, çizdiği resimleri görüp üzülür. Yonca, Cem’in karara itiraz ettiğini öğrenir. Kahraman Babam 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Uğur, kundaklama çetesinin içine sızıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Uğur Kundaklama Çetesinin İçine Sızıyor!

Kahraman Babam 6. bölüm 2. fragmanında; Emre, Yonca’yı kıskanıp Uğur’u takip etmeye başlıyor. Yonca, Zehra’dan Ömrüm’ün bir anne babası olduğunu ve bu gerçeği kabul etmesini istiyor. Emre, zorbalıkla Yonca’yı elinde tutmaya çalışıyor. Uğur, kundaklama çetesinin başını öğrenmek için çetenin içine giriyor.

İşte Kahraman Babam 6. bölüm 2. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, İlker’in annesine kızının Furkan’la ilişkisinin olduğunu ve ondan değerli hediyeler aldığını söyler. İlker, annesinden duyduklarına inanamaz. Menekşe’yi almaya gittiğinde Furkan’ın yetişkin bir genç olduğunu görür.

Onun kendisini kandırdığını hazmedemez ve Menekşe’yi yarı yolda arabadan indirir. Menekşe, bunu annesinin yaptığını anlayıp eve gidip babasına baktığı çocuğun 28 yaşında olduğunu ona yalan söylediğini itiraf eder.

Uğur, geriden Ömrün’ü izler. Zehra’nın onu almaya gelmediğini görünce Ömrüm’ü alıp eve götürür. Zehra’ya haber vermek için defalarca arar. Ancak o Cem’le birlikte emniyete gidip Uğur’un Ömrüm’ü kaçırdığını ihbar eder.

Polisler gelip Uğur’u yaka paça emniyete götürür. Ömrüm, Yonca’ya Zehra’nın kendisini almaya gelmediğini ve babasının kendisini aldığını söyler. Yonca, ondan savcıya doğruları anlatmasını ister.

Zehra, beş haftalık bebeğini kaybeder. Ömrüm, o bebeğin kendisi yüzünden düştüğünü zannedip savcıya Zehra’nın dediklerini söyler. Ayşe, Furkan’ın ailesinin kendilerini yemeğe çağırdıklarını duyunca havalara uçar. Tolga, büyük bir dar boğaza girer. Bunu karısından saklamak zorunda kalır. Gönül, kaybettiği kolyeyi arar.

Furkan, annesine o kolyeyi Menekşe’ye verdiğini söylemez. Gönül, Menekşe’nin boynunda kendi kolyesini görür. Ayşe ile Gönül, daha önceden tanıştıklarını gizlerler. Yavuz, Mazlum’un yanına gidip onu parayla kandırıp kundaklamayı yaptığını itiraf etmesini ister.

Uğur, Mazlum’la konuşmaya gider ve onu buna kimin zorladığını sorar. Ama Mazlum, isim vermez. Yonca, mahkeme kararını vermek üzere Uğur’u yanına çağırır. Üç hafta kızından uzaklaştırma cezası aldığını duyan Uğur, duvarı yumruklamaya başlar. Yonca, Uğur’un elini tutarken Emre onları görür.

Kahraman Babam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Uğur’dan Tarafa Mı Geçiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler