Ana SayfaDizilerBaş Belası 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Şahin'i İyileştirmeyi Kafasına Koyuyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Şahin’i İyileştirmeyi Kafasına Koyuyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen yeni dizisi Baş Belası, 4. yeni bölümüyle 11 temmuz pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Artık İpek ile Şahin, bir ekip olur ve cinayetleri birlikte çözmeye başlar. İpek, Şahin’in şantaj şebekesini çökertmek için neden bu kadar uğraştığını anlar. Zehra’nın onun kardeşi olduğunu öğrenir. Baş Belası 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İpek, Şahin’i iyileştirmeyi kafasına koyuyor.

Pazar Dizileri 2020

İpek Şahin’i İyileştirmeyi Kafasına Koyuyor!

Baş Belası 4. bölüm 2. fragmanında; Yeni bir kadın cinayeti işleniyor. İpek, ölen kadının diğer ayakkabısına odaklanıyor. Şahin’e, o saldırıda kız kardeşinin öldüğünü, onunda yaralandığını bildiğini, onu iyileştirmek istediğini söylüyor.

İşte Baş Belası 4. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1413210984160845825

BAŞ BELASI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek’in kocası Kadir, şantaj şebekesi tarafından gözleri önünde öldürülür. Emniyet müdürü Yener, bir şantaj şebekesinin olduğunu kabul eder. Ancak dosyayı, cinayet şubeden alıp organize şubeye verir.

Bu durum Şahin’in hoşuna gitmez. Yener, Doruk’tan Şahin’in her adımını öğrenmek ister. Onun, şantaj şebekesinin peşini bırakıp bırakmadığına emin olmak ister. Şahin, bu şebekenin peşini bırakmış gibi görünür.

Ama İpek’in kendisine verdiği şebekenin peşinde olduğu anahtarı alıp saklar ve şebekenin o anahtarın peşine düşmesini bekler. Şahin, İpek’in artık cinayet şubede çalışmasını istemez ve emniyetten izinsiz kocasıyla buluşmaya gittiği için bir tutanak tutar.

Tutanağı Mehmet amirine verir. Mehmet, İpek’in işten ayrılmasını istemez ve Şahin’in düşünmesini ister. Yıllar önce işlenmiş bir cinayet gün yüzüne çıkar. İpek, öldürüp bir eve gömülen adamın oğluyla irtibata girer.

Cinayeti Rıza’nın değil, kendisini terk eden eski karasının işlediğini anlar. Şahin komiser, kadını sorgularken İpek’in de yanında olmasını ister. İpek, bir taktik uygular ve kadının cinayeti eski kocası Rıza’nın değil kendisinin emlakçıyla birlikte kayın pederinin mirası için yaptığını itiraf ettirir.

Onun bu taktiğinden sonra Şahin, İpek’i kabullenir ve onun hakkında tuttuğu tutanağı yırtıp atar. İpek, oğlunu bir psikiyatriste götürür. Psikiyatrist İpek’i, tanıyamadığını söyler. Şantaj şebekesi İpek’e, ulaşmak için psikiyatristi mi kullanıyor?

Baş Belası 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Zehra’nın Kim Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler