Ana SayfaDizilerBaş Belası 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Zehra'nın Kim Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Zehra’nın Kim Olduğunu Anlıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen yeni dizisi Baş Belası, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahin, İpek’in emniyetten izinsiz kocasıyla buluşmaya gittiği için bir tutanak tutup onu işten kovdurmak istiyor. Gelişen olaylar sonrasında Şahin, İpek’i kabullenip tutanağı yırtıyor. Baş Belası 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek, Zehra’nın Şahin’in kız kardeşi olduğunu anlıyor.

Pazar Dizileri 2020

İpek Zehra’nın Kim Olduğunu Anlıyor!

Baş Belası 4. bölüm 1. fragmanında; Artık İpek ile Şahin, bir ekip oluyor ve cinayetleri birlikte çözmeye başlıyor. İpek, Şahin’in şantaj şebekesini çökertmek için neden bu kadar uğraştığını anlıyor. Zehra’nın onun kardeşi olduğunu öğreniyor.

İşte Baş Belası 4. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1411788100326600711

BAŞ BELASI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek’in kocası Kadir, şantaj şebekesi tarafından gözleri önünde öldürülüyor. Emniyet müdürü Yener, bir şantaj şebekesinin olduğunu kabul ediyor. Ancak dosyayı, cinayet şubeden alıp organize şubeye veriyor.

Bu durum Şahin’in hoşuna gitmiyor. Yener, Doruk’tan Şahin’in her adımını öğrenmek istiyor. Onun, şantaj şebekesinin peşini bırakıp bırakmadığına emin olmak istiyor. Şahin, bu şebekenin peşini bırakmış gibi görünüyor.

Ama İpek’in kendisine verdiği şebekenin peşinde olduğu anahtarı alıp saklıyor ve şebekenin o anahtarın peşine düşmesini bekliyor. Şahin, İpek’in artık cinayet şubede çalışmasını istemiyor ve emniyetten izinsiz kocasıyla buluşmaya gittiği için bir tutanak tutuyor.

Tutanağı Mehmet amirine veriyor. Mehmet, İpek’in işten ayrılmasını istemiyor ve Şahin’in düşünmesini istiyor. Yıllar önce işlenmiş bir cinayet gün yüzüne çıkıyor. İpek, öldürüp bir eve gömülen adamın oğluyla irtibata giriyor.

Cinayeti Rıza’nın değil, kendisini terk eden eski karasının işlediğini anlıyor. Şahin komiser, kadını sorgularken İpek’in de yanında olmasını istiyor. İpek, bir taktik uyguluyor ve kadının cinayeti eski kocası Rıza’nın değil kendisinin emlakçıyla birlikte kayın pederinin mirası için yaptığını itiraf ettiriyor.

Onun bu taktiğinden sonra Şahin, İpek’i kabulleniyor ve onun hakkında tuttuğu tutanağı yırtıp atıyor. İpek, oğlunu bir psikiyatriste götürüyor. Psikiyatrist İpek’i, tanıyamadığını söylüyor. Şantaj şebekesi İpek’e, ulaşmak için psikiyatristi mi kullanıyor?

Baş Belası 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Şahin Çekişmesi Devam Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler