Ana SayfaDizilerAda Masalı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran Poyraz'la Girdiği İddiayı Kazanacak...

İlgili Postlar

Ada Masalı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran Poyraz’la Girdiği İddiayı Kazanacak Mı?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Ada Masalı, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran, Poyraz’la ortaklığını bitirdiğini açıklar. Bu haber jet hızıyla İdil’in kulağına gider. İdil, Haziran’ın adadan gitmesi şerefine tüm adaya lokma döktürmek ister. Haziran, adadan ve Poyraz’dan ayrılmak istemez. Ada Masalı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haziran, Poyraz’la girdiği iddiayı kazanabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Haziran Poyraz’la Girdiği İddiayı Kazanacak Mı?

Ada Masalı 4. bölüm 2. fragmanında; Haziran, Poyraz’la bir iddiaya giriyor. İddiayı kaybeden büyük bir sırrını açıklayacaktır. İkili sabaha kadar ıssız bir sahilde kalmak zorunda kalıyor. Bakalım bu iddiayı kim kazanacak?

İşte Ada Masalı 4. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Oteldeki nişan organizasyonu için sadece iki günü kalan Haziran, Eylül’ün istediği çiçekleri almak için yola çıkar. Yolda İdil’i görüş çiçekçinin yerini sorar. İdil, o gitmeden çiçekçiye gidip tüm çiçekleri alır.

Haziran, durumu öğrenince bunu İdil’in özellikle yaptığını düşünür ve olanları Poyraz’a anlatır. Poyraz, İdil’i arayıp konuşur. İdil, çiçekleri Haziran’a vereceğini söyler. Ama Haziran gelmeden tüm çiçeklerin üzerine çamaşır suyu sıkıp soldurur.

Haziran’ın üzüldüğünü gören Poyraz onu, bildiği bir çiçek serasına götürür. İkili orada sabaha kadar kalıp tüm buketleri kendi elleriyle yapar. İdil, Haziran ile Poyraz’ın sabaha kadar serada birlikte kalacaklarını öğrenip kıskançlıktan deliye döner.

Eylül ile Adar, kavga eder. Nişana iki gün kala araları bozulur. Haziran, Eylül’ü ikna eder. Ama Adar, Eylül’ü affetmez. Eylül, valizini toplayıp adadan ayrılacağı sırada Adar, gelip ondan özür diler.

Nişan günü gelir. Haziran, Poyraz’ı takım elbiseyle görünce çok şaşırır. Nişan, eksiksiz bir şekilde yapılır. Hakan ile Haziran, orada tartışırken İdil onları görür.

Hemen Hakan’ın yanına gidip, Haziran’la bir işler çevirdiklerini Poyraz’ı zor durumda bırakacaklarını anladığını ve bunun ne olduğunu bulacağını söyler. Haziran, annesinin evi satmaya çalıştığını öğrenir. O ağlarken Poyraz yanına gider ve onu teselli etmeye çalışır.

Ada Masalı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’a ‘Gitme’ Diyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler