Ana SayfaDizilerAda Masalı 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Haziran Annesinin Baskınına Uğruyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Haziran Annesinin Baskınına Uğruyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 5. yeni bölümüyle 13 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz ile Haziran, bir iddiaya girer ve ıssız bir koyda geceyi geçirirler. Biricik, Haziran’ın adada mutsuz olduğunu düşünüp ona iş ayarlar. Poyraz’ın inadına Haziran, teklifi kabul eder. İdil, Haziran’ın vapura yetişmesi için onu eliyle bırakır. Poyraz, Haziran gitmeden yetişir. Ada Masalı 5. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Haziran, annesinin baskınına uğruyor.

Salı Dizileri 2020

Haziran Annesinin Baskınına Uğruyor!

Ada Masalı 5. bölüm 1. ön izlemesinde; Zeynep, Haziran ile Görkem’in Yunanistan’da değil adada olduklarını anlayıp çat kapı kız kardeşinin kapısını çalıyor. Haziran, karşısında annesini görünce şok oluyor.

İşte Ada Masalı 5. bölüm 1. ön izlemesi…

ADA MASALI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

İdil, Haziran ile Poyraz’ı samimi bir şekilde görünce sinirlenir. Haziran’ı arayan Birici, İdil’e onu sorar. O ise, sinirle Biricik’e cevap dahi vermez. Poyraz, İdil’e neler olduğunu sorar. Oda, Hakan ile Haziran’ın daha önceden tanıştığını bildiğini söyler.

Poyraz, neden böyle bir kanıya vardığını soruncada, ikisinin de aynı düğünde düşen avizeden bahsettiklerini duyduklarını söyler. Hakan, hemen Haziran’la daha önce hiç tanışmadığını söyler. Haziran ise, cevap bile vermeden orayı terk eder.

Onun adadan gitmek istediğini ama annesinin borçları yüzünden kaldığını düşünen Biricik, arkadaşını arayıp Haziran’a bir iş ayarlamasını ister. Poyraz, Haziran’ın telefona bağımlı olduğunu görür ve onu uyarır. Oda, Poyraz’la iddiaya girer.

Eğer, dijital iletişime girmeden bir gün geçirirse kaybeden sakladığı bir sırrını söyleyecektir. Poyraz, hemen kabul edip Haziran’ı ıssız bir koya götürür. Haziran, hem denizden hem de yalnız kalmaktan korktuğu için zor anlar yaşar. İdil, Haziran ile Poyraz’ın birlikte sabaha kadar koyda beraber olacağını öğrenir.

Babasına Haziran’ı adadan göndermesi için oteli kapatmasını dahi teklif eder. Haziran’a, iş teklifi gelir. Poyraz, Haziran’a hiç bir tepki vermez. Haziran, ondan en azından kendisine ihtiyacı olduğunu kal demesini bekler.

Öyle olmayınca sinirden iş teklifini kabul eder. İdil, bu durumu öğrenir. Haziran’ın gideceği gün adanın ortasında lokma döktürmeye başlar. Ama, Poyraz’ın arkadaşları onu anlayıp Haziran’ın vapura geç kalması için ellerinden geleni yapar.

Haziran’da, aslında vapura geç kalmak ister. İdil, Haziran’ın vapura geç kalacağını öğrenip kendi elleriyle onu vapur iskelesine bırakır. Bunu öğrenen Poyraz, koşarak limana yetişir. Haziran’ı arayıp ona ‘gitme’ der.

Ada Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Poyraz Haziran Gitmeden Yetişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler