Ana SayfaDizilerAda Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Poyraz Haziran Gitmeden Yetişiyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Poyraz Haziran Gitmeden Yetişiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz ile Haziran, bir iddiaya giriyor ve ıssız bir koyda geceyi geçiriyorlar. Biricik, Haziran’ın adada mutsuz olduğunu düşünüp ona iş ayarlıyor. Poyraz’ın inadına Haziran, teklifi kabul ediyor. İdil, Haziran’ın vapura yetişmesi için onu eliyle bırakıyor. Poyraz, Haziran gitmeden yetişiyor ve ona ‘gitme’ diyor.

Salı Dizileri 2020

Poyraz Haziran Gitmeden Yetişiyor!

Ada Masalı 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İdil, Haziran ile Poyraz’ı samimi bir şekilde görünce sinirleniyor. Haziran’ı arayan Birici, İdil’e onu soruyor. O ise, sinirle Biricik’e cevap dahi vermiyor. Poyraz, İdil’e neler olduğunu soruyor.

ADA MASALI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oda, Hakan ile Haziran’ın daha önceden tanıştığını bildiğini söylüyor. Poyraz, neden böyle bir kanıya vardığını soruncada, ikisinin de aynı düğünde düşen avizeden bahsettiklerini duyduklarını söylüyor.

Hakan, hemen Haziran’la daha önce hiç tanışmadığını söylüyor. Haziran ise, cevap bile vermeden orayı terk ediyor. Onun adadan gitmek istediğini ama annesinin borçları yüzünden kaldığını düşünen Biricik, arkadaşını arayıp Haziran’a bir iş ayarlamasını istiyor.

Poyraz, Haziran’ın telefona bağımlı olduğunu görüyor ve onu uyarıyor. Oda, Poyraz’la iddiaya giriyor. Eğer, dijital iletişime girmeden bir gün geçirirse kaybeden sakladığı bir sırrını söyleyecektir.

Poyraz, hemen kabul edip Haziran’ı ıssız bir koya götürüyor. Haziran, hem denizden hem de yalnız kalmaktan korktuğu için zor anlar yaşıyor. İdil, Haziran ile Poyraz’ın birlikte sabaha kadar koyda beraber olacağını öğreniyor.

Babasına Haziran’ı adadan göndermesi için oteli kapatmasını dahi teklif ediyor. Haziran’a, iş teklifi geliyor. Poyraz, Haziran’a hiç bir tepki vermiyor. Haziran, ondan en azından kendisine ihtiyacı olduğunu kal demesini bekliyor.

Öyle olmayınca sinirden iş teklifini kabul ediyor. İdil, bu durumu öğreniyor. Haziran’ın gideceği gün adanın ortasında lokma döktürmeye başlıyor. Ama, Poyraz’ın arkadaşları onu anlayıp Haziran’ın vapura geç kalması için ellerinden geleni yapıyor.

Haziran’da, aslında vapura geç kalmak istiyor. İdil, Haziran’ın vapura geç kalacağını öğrenip kendi elleriyle onu vapur iskelesine bırakıyor. Bunu öğrenen Poyraz, koşarak limana yetişiyor. Haziran’ı arayıp ona ‘gitme’ diyor.

Ada Masalı 4. Bölüm 3. Ön İzlemesi Yayında! Haziran Poyraz’a Adada Kalıcı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler