Ana SayfaDizilerMaraşlı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı'nın Teslim Olmasını Sağlıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı’nın Teslim Olmasını Sağlıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahur, Maraşlı’ya Mehmet İnce olduğunu öğrendiğini söylüyor. O ise, onun kim olduğunu bilmediğini söyleyip Hilal’in yanına gidiyor. Ondan da aynı şeyleri duyunca iki kişilik arasında kendisini kaybediyor. Onun hasta olduğunu anlayan Mahur, Maraşlı’yı arayıp onunla buluşuyor. Mahur, Maraşlı’nın teslim olmasını sağlıyor.

Salı Dizileri 2020

Mahur Maraşlı’nın Teslim Olmasını Sağlıyor!

Maraşlı dizisinin final bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı. Mahur, nikah günü alacakları memura Maraşlı’nın yerine onun adını Mehmet İnce olduğunu söylüyor. Maraşlı, Mahur’a büyük bir tepki veriyor. Mehmet İnce’nin kim olduğunu soruyor.

MARAŞLI 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahur, Maraşlı’ya sitem edip neden gerçek kimliğini sakladığını soruyor. Maraşlı ise, hemen Mahur ile birlikte Dilara’nın yanına gidiyor. Dilara, onun yüzüne Mehmet İnce olduğunu babasının ise onun yüzünden öldüğünü söylüyor.

Maraşlı, daha sonra Hilal’in yanına gidiyor. Ona Mehmet İnce’nin kim olduğunu soruyor. Onun ciddi olduğunu gören Hilal, korkarak onun olduğunu söylüyor. Maraşlı, kızına adını soruyor. Oda Mehmet, deyince Maraşlı kendisini kaybediyor.

Ortalığı yıkıp dökmeye başlıyor. Sonra, doğup büyüdüğü eve gidip geçmişiyle yüzleşiyor. Hurdacı, Savaş’ın annesini rehin alıp onunla pazarlığa oturuyor. Ona, torunu Zeliş’i getirmesi karşılığında annesini ona vereceğini söylüyor.

Savaş, Zeliş’i kaçırıyor. Zelişi, Hurdacı’ya verince annesini ondan alamayacağını ve onun kendisini öldüreceğini bildiği için Hilal’i yanına çağırıyor. Ona Zeliş’i veriyor ve karşılığında Hurdacı’nın adresini ona verip annesini onun elinden kurtarmasını istiyor.

Hilal, Hurdacı’nın mekanına operasyon düzenliyor. Ama ne Hurdacı’yı nede Savaş’ın annesini bulamıyor. Hurdacı, Savaş’ı arayıp annesini gönderdiği konuma bırakacağını söylüyor.

Savaş, oraya gittiğinde annesini ölü olarak buluyor. Maraşlı, geçmişine bir yolculuk yaptıktan sonra, Zeliş’in telefonuyla kendisine geliyor. Zeliş, Savaş tarafından kaçırıldığını ve annesinin kendisini kurtardığını söylüyor.

Maraşlı, Mahur’a kendisinde olduğunu ve alması gereken intikamları olduğunu, söyleyip ona veda eder gibi bir mesaj gönderiyor. Mahur, hemen Maraşlı’yı arayıp evlendikten sonra gidecekleri yere çağırıyor.

Maraşlı, oraya geliyor ve Mahur’a aldığı yüzüğü ona gösteriyor. Mahur, yaptığı şey için önce ondan özür diliyor ve onu çok sevdiğini söylüyor. Daha sonra içeri Hilal ve ekibi giriyor. Maraşlı, silahına sarılıyor. Mahur ise, onu engelliyor.

 Maraşlı 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet İnce Geçmişini Temizlemekte Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler