Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çınar Esra'ya Ne Açıklıyor?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çınar Esra’ya Ne Açıklıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, tuttuğu adamın zehirlenip Menekşe’nin restoranını şikayet etmesiyle amacına ulaşıyor. Ozan, işin içinde annesinin olduğunu öğrenip durumu düzeltiyor. Şirket gezi düzenliyor. Gezide Çınar ile Esra’nın yakınlaşması Ozan’ı deli ediyor. Çınar, Esra’ya ne açıklıyor? Duygularını mı yoksa gerçek kimliğini mi?

Cuma Dizileri 2020

Çınar Esra’ya Ne Açıklıyor?

Aşk Mantık İntikam 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zümrüt, parayla tuttuğu adamın Menekşe’nin dükkanını şikayet etmesini sağlıyor. Adam, orada yediği yemeklerle zehirlendiğine dair ifade veriyor. Bu durum şirkette de duyuluyor. Esra’nın annesinin restoranını şirketten izinsiz uygulamaya dahil ettiği öğreniliyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Menekşe’nin dükkanı mühürleniyor. Zümrüt ise, büyük bir zafer kazanmış gibi mutlu oluyor. Çağla, Esra ile Çınar’ı toplantı odasına çağırıyor. Esra’ya, şirketin haberi olmadan annesinin dükkanını uygulamaya dahil ettiği için çok kızıyor. Çınar, kendisinin bizzat orada yemek yediğini ve onu buna kendisinin zorladığını söylüyor.

Elif, bunu annesinin yaptığını anlıyor ve Ekrem’le buluşup durumu ona anlatıyor. Ekrem, Ozan’ı arayıp durumu anlatıyor. Ozan, annesinin Menekşe’nin restoranını sabote ettiğini öğrenir öğrenmez onun yanına gidiyor ve hemen adamı arayıp şikayetini geri almasını istiyor.

Adam şikayetini geri almak istemeyince de, Ozan adamla konuşup şikayetini geri aldırıyor. Annesinin ise, tüm kredi kartlarını alıp Menekşe’den özür dilemesini istiyor. Artı Menekşe’nin yanında çalışmasını istiyor. Zümrüt, Ekrem’le birlikte restoranda çalışmaya başlıyor.

Çınar, Ozan’a Esra’dan çok hoşlandığını ve ona açılmak istediğini eğer, Esra duygularına karşılık verirse de işinden istifa edeceğini söylüyor. Ozan, Esra ile Ozan’ın birlikte çalışmasını engelliyor. Hatta akşam düzenlenen yemeğe Çınar’la gitmemesi için ondan mesaiye kalmasını istiyor.

Çınar’ın, aç çalışmasına gönlü razı gelmiyor ve ona yemek götürüyor. Ozan’da, ona sandaviç götürmek istiyor. Ama Çınar’la Esra’yı samimi bir şekilde yemek yerken görüyor. Şirket gezisine gitmek istemeyen Ozan, Çınar’ın da oraya gittiğini öğrenince gitmeye karar veriyor.

Onların samimi tavırları Ozan’ı deli ediyor. Esra’ya kırıcı kelimeler kullanıyor. Oda Ozan’a, tokat atıp çıkıyor. Çınar, Esra’ya konuşmak istediğini söyleyip elini tutuyor. Ozan, söylediklerinden pişman olup Esra’nın gönlünü almak için yanına gitmek istiyor. Ama Çınar’ın Esra’nın elini tuttuğunu görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler